reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A no to może jak blastki bd coś widac bo ja bylam 14 dpt 3 dniowych i jeszcze nic nie widziałam lekarz tylko spekulowal że chyba tutaj jest jeden a.drugiego nie jest pewny :) musiałam czekać 2 tyg na wizytę kolejna ale masz wysoka betę przy jednym więc powinno coś już być :)

Ewa on mi powiedzial ze przestal sie dzielic i juz z niego nic nie bylo ale dla pewnosci zostawil go jeszcze i sam byl zdziwiony ze zrobila sie blastka. Za bardzo nie mialam jak z nim porozmawiac przez tel bo nie dosc ze bylam w szoku to jeszcze prowadzilam i musilam skupic sie na drodze bo bylam w centrum Warszawy a nie znam dobrze drog i tak zabladzilam i troche motalam sie. Ale oczywiscie z nim o tym porizmawiam.
Jakby zadzwonili do mnie ze jednak mam zarodek bo bym chyba dostała zawału i przez telefon nie zadała żadnego pytania. ..... ale jeśli powiedział Ci ze nie ma zarodków nie ma co mrozic nie mówiąc ze zostawi na obserwacji do rana w razie co ale bez większych nadziei to dla mnie to ...... nie będę pisać brzydko :D

No tak kazał mi przyjść :) Kajka w poniedziałek widziała pęcherzyk z ciałkiem żółtym, a to był jej bodajże 14 dpt 2 blastek. Wiec liczę, ze i ja juz cos zobaczę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczysz zobaczysz [emoji5][emoji5] bez nerwów . Ja w 14 dpt progesteron 19 i lekarz powiedział ze wszystko ok a bete w ten dzień miałam 1153. MAVI musimy wierzyć będzie ok ja czekam tak niecierpliwie na twoją relacje ze juz wczoraj Cię o nią meczylam [emoji4][emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczysz zobaczysz [emoji5][emoji5] bez nerwów . Ja w 14 dpt progesteron 19 i lekarz powiedział ze wszystko ok a bete w ten dzień miałam 1153. MAVI musimy wierzyć będzie ok ja czekam tak niecierpliwie na twoją relacje ze juz wczoraj Cię o nią meczylam [emoji4][emoji5]

Dzięki kochana [emoji9] a juz myślałam, ze nie robiłaś więcej bety :) wizyta wieczorkiem wiec jeszcze poczekam [emoji849]

A co mówił o tej jednej dziwnej becie takiej mega wielkiej ;-) ;)

Właśnie kajka co z ta dziwna beta?

Ja od 3 dni mam skurcze na nogach takie króciutkie i bezbolesne, ale praktycznie co chwile i sa troszkę dokuczliwe. Wiec łykam 6 tabsow magneB6 Robiłam sobie badania magnez w normie. Tylko żelazo trochę powyżej normy... I nie mam pojęcia skat te skurcze :( a ze boje sie skurczy macicy to dodatkowo na wszelki wypadek biorę jeszcze 2 nospy forte, brzuch raczej nie boli, moze chwilami troszkę a tak to ok :) no i lewa pierś zrobiła sie wrażliwa/bolesna, ale tylko przy dotyku. A tak to zero objawów. A jak u Ciebie pojawiło sie cos?

reklama
Jeżeli chodzi o betę to powiedzil ze to musi być błąd w laboratorium i mam wynik do kosza wyrzucić [emoji5]. U mnie piersi są obolałe i toche spiac jestem i jeszcze kiedy dopada mnie chodź by lekki głód to błędne i się trzese ..hahha wiec bułka w torebce jest. A pożary to wszystko ok. Nospe juz odlozylam bo nic mnie nie boli. Dostałam mnóstwo witam od lekarza .

Do góry