reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Malina kurcze ja mam dzis 5 dpt blastki i nie mam jakis szczegolnych objawów, troszke mnie czasami brzuch ciagnie i dzis rano mnie lekko pobolewał, ale ostatnio widze na wkładce takie lekko czerwone kropeczki, nie wiem od czego to moze byc, na @ jeszcze zdecydowanie za wczesnie. :/
Hussan wow, ale szczescie, mysle, ze to faktycznie moze byc ten kropek!! widac, ze ma silna chec walki i zycia :)
Beata mega kciuki za Ciebie!!!
Mevi powodzenia na wizycie :) oby juz było cos widac ;)

reklama
Powiedz ze bardzo się cieszysz ale tak się ***** :errr: nie robi! !!
Wystarczyło powiedzieć jest 1 lichy spowolniony nic z niego chyba nie będzie ale zostawię do rana. .....
Ewa on mi powiedzial ze przestal sie dzielic i juz z niego nic nie bylo ale dla pewnosci zostawil go jeszcze i sam byl zdziwiony ze zrobila sie blastka. Za bardzo nie mialam jak z nim porozmawiac przez tel bo nie dosc ze bylam w szoku to jeszcze prowadzilam i musilam skupic sie na drodze bo bylam w centrum Warszawy a nie znam dobrze drog i tak zabladzilam i troche motalam sie. Ale oczywiscie z nim o tym porizmawiam.

Husann - doczytałam :-) trochę nieprofesjonalnie to wyszło ze strony dr, ale strasznie się cieszę, że masz śnieżynkę! :)

Trzymamy ✊✊✊ za dzisiejsze wizyty i punkcje :)
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziagi

22: mavi wizyta w klinice pierwsze usg kropka
22:BeataWarszawa - punkcja
22:gosia321 -wizyta w klinice

23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie