reklama
Mnie dopiero dziś kłuje jakby po lewej stronie i nawet nospa nie pomaga a tak to nie mam objawów żadnych. Po ostanim transferze za to ciagle mnie coś bolało i miałam podwyższona temp, byłam pewna ze sie udało a tu dooopa wiec brak objawów biorę za dobry znak choć podchodzę juz z duża rezerwa i na nic sie nie nastawiam
No więc właśnie, każdy organizm jest inny niestety. Myślmy pozytywnie a będzie na pewno dobrze
Każda z nas ma podobną historię więc musimy dawać sobie słowa otuchy i się wspierać
Mam nadzieję, że to jak teraz się czujesz jest dobrym znakiem i da Ci szczęście
nie dopatrujcie sie objawowza wczesnie na to jeszcze.
Może i masz rację
husann
Fanka BB :)
Tez tak pomyslalam i zeby tak byloHej dziewczyny
Malina kurcze ja mam dzis 5 dpt blastki i nie mam jakis szczegolnych objawów, troszke mnie czasami brzuch ciagnie i dzis rano mnie lekko pobolewał, ale ostatnio widze na wkładce takie lekko czerwone kropeczki, nie wiem od czego to moze byc, na @ jeszcze zdecydowanie za wczesnie. :/
Hussan wow, ale szczescie, mysle, ze to faktycznie moze byc ten kropek!! widac, ze ma silna chec walki i zycia
Beata mega kciuki za Ciebie!!!
Mevi powodzenia na wizycieoby juz było cos widac
![]()
husann
Hej dziewczyny, ja już w domu. Udalo się pobrać 9 komórek
Teraz czekam na tel
Generalnie samopoczucie ok,tylko trochę mi niedobrze
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ☺ niech teraz ladnie zaplodniaja sie i dziela
D
Deleted member 134305
Gość
No więc właśnie, każdy organizm jest inny niestety. Myślmy pozytywnie a będzie na pewno dobrzeto było moje pierwsze podejście, więc nie nastawiam się aż tak bardzo na wynik pozytywny.. bo jak będzie rozczarowanie to będę musiała to przyjąć na klatę. Walczę więc ze sobą i swoimi myślami..
Każda z nas ma podobną historię więc musimy dawać sobie słowa otuchy i się wspierać
Mam nadzieję, że to jak teraz się czujesz jest dobrym znakiem i da Ci szczęście![]()
Ja obudziłam sie dziś koło 5 rano i naszła mnie myśl ze jeśli sie nie udało teraz to chyba koniec bo mam naprawdę juz dość tego czekania i ciagłego strachu, chciałabym juz odpocząć, wyluzować sie a nie ciagle myślec o ciąży. Mam tyle fajnych rzeczy a nic mnie nie cieszy, nie umiem odpuścić tego tematu, w dodatku rodzina juz strasznie ciśnie na drugie dziecko, o in vitro ani o problemach nie wiedza
Ewunka
Ja po 10 dniach dawka 375 tez prawie nic nie czułam. ......kurcze, 5 dni na fostimonie i nic nie czuje jajnikow :-(
reklama
Ewunka
W 5 dniu 5 pęcherzyków i torbiel w 10 dniu 8 pęcherzyków i torbiel wszystko w lewym jajniki.Takze Twoje 2 które chcesz raczej Ci znaku nie dadząa na usg cos bylo?
Podziel się: