reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymamy ✊✊✊ za dzisiejsze wizyty i punkcje :)
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziagi

22: mavi wizyta w klinice pierwsze usg kropka
22:BeataWarszawa - punkcja
22:gosia321 -wizyta w klinice

23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
23:lille - wizyta w trakcie stymulacji
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28:Nikaaa- wizyta u gin prowadzącej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29:husann -wizyta w klinice

Lipiec
1:marzen88 - wizyta w trakcie stymulacji
1:Kajka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :) ;):D
♡♡♡♡♡[/QUOTE][/QUOTE]

Dziewczyny my zbyt świadome jesteśmy :( moja przyjaciółka jak sie dowiedziała, ze jest w ciazy to radość i chill. Ma 32 lata, wykształcona, dyrektorskie stanowisko, a musiałam jej tłumaczyć co to jest beta. Wczoraj tłumaczyłam jej czemu trzęsę portkami, ze rosnąca beta to połowa sukcesu. Nie miała pojęcia o pustym pęcherzyku... Myślała, ze dodatni test=dziecko, a zaraz rodzi. Naprawdę my jesteśmy zbyt świadome :( tak cudownie byłoby żyć w takiej niewiedzy :) mam nadzieje i ogromna wiarę, ze dzisiaj zobaczę kropusia i ze wszystko bedzie ok :) kurka myślałam, ze stres związany z beta jest najgorszy, ale nie wiem czy ten nie jest gorszy :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny my zbyt świadome jesteśmy :( moja przyjaciółka jak sie dowiedziała, ze jest w ciazy to radość i chill. Ma 32 lata, wykształcona, dyrektorskie stanowisko, a musiałam jej tłumaczyć co to jest beta. Wczoraj tłumaczyłam jej czemu trzęsę portkami, ze rosnąca beta to połowa sukcesu. Nie miała pojęcia o pustym pęcherzyku... Myślała, ze dodatni test=dziecko, a zaraz rodzi. Naprawdę my jesteśmy zbyt świadome :( tak cudownie byłoby żyć w takiej niewiedzy :) mam nadzieje i ogromna wiarę, ze dzisiaj zobaczę kropusia i ze wszystko bedzie ok :) kurka myślałam, ze stres związany z beta jest najgorszy, ale nie wiem czy ten nie jest gorszy :(

Kochana wzystko bedzie dobrze nie stresuj sie :)

Mavi pięknych widoków obyś coś już zobaczyła :)
I dokładnie lepiej nie będzie że stresem :) ja się teraz boję każdego dnia nie czuje jeszvze ruchów maluchów więc tylko wizyty dają jakąś pewność że jest ok.
Beata dużo jajeczek!!!
Gosia &&&

Wiesz ostatnio tak samo sobie myslalam, jak bylam w 1szej ciazy naturalnej to nawet nie robiłam bety, tylko sikanca i juz sie cieszyłam ciaza, jakos tak sie nie przejmowałam wszystkim, do wszystkiego na luzie podchodziłam, a teraz chodzę jakbym miała kamien w brzuchu, cały czas takie niesamowite nerwy, czy sie uda, a jak nie to co wtedy, a jak sie uda to czy bedzie dobrze wszystko....ciezkie to wszystko :( ale co nas nie zabije to nas wzmocni ;)

Wiem, wiem :) to dopiero początek :) ale naprawdę nie przypuszczałam, ze bede sie aż tak stresować :/ myślałam, ze jak beta bedzie ładnie rosła to odetchnę, a tu lipa ciągły stres [emoji849]

Czy któraś z Was ma moze jakies większe info o progesteronie? Wiem, ze nie mozna patrzeć na wynik tylko jednego badania, bo jest niemiarodajny, ze w ciagu doby sa wyrzuty. Ale tak sie zastanawiam bo lekarz kazał mi wczoraj zrobic badania przed dzisiejsza wizyta- w tym betę i progesteron i tak 14dpt beta 1998, a progesteron 23. 6dpt miał 35, 8dpt 27. Jest w normie, ale spada :( badania robione o podobnej godzinie...

reklama
Wiem, wiem :) to dopiero początek :) ale naprawdę nie przypuszczałam, ze bede sie aż tak stresować :/ myślałam, ze jak beta bedzie ładnie rosła to odetchnę, a tu lipa ciągły stres [emoji849]

Czy któraś z Was ma moze jakies większe info o progesteronie? Wiem, ze nie mozna patrzeć na wynik tylko jednego badania, bo jest niemiarodajny, ze w ciagu doby sa wyrzuty. Ale tak sie zastanawiam bo lekarz kazał mi wczoraj zrobic badania przed dzisiejsza wizyta- w tym betę i progesteron i tak 14dpt beta 1998, a progesteron 23. 6dpt miał 35, 8dpt 27. Jest w normie, ale spada :( badania robione o podobnej godzinie...

Dzisiaj twój 15 dpt? Miałaś dwa zarodki?

Do góry