reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak miałam, poprosiłam lekarza o wszystkie opcje z jakich mogę skorzystać: SV, IMISI, ICSI i AH. Mam nadzieję, że te procedury coś pomogą. Wydaje mi się że dzieje się coś dobrego, odczuwam bóle jak na @, nogi mi jakoś drętwieją, mam uderzenia gorąca i na dodatek lekkie mdłości może to wyobraźnia lub rzeczywiście wszystko zmierza w dobrym kierunku :)
też korzystałam ze wszystkiego co się da i się opłaciło :) też miałam bóle :) od 1dpt do 4 potem od 6 dpt do 12dpt i milion innych objawow ktore akurat u mnie wróżyły na pozytyw :)

Dziewczyny musze wam czyms sie pochwalic :):) Nie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie. :):):)

Dziewczyny musze wam czyms sie pochwalic :):) Nie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie. :):):)
To są jakieś jaja. .... jak można powiedzieć że nie ma co mrozic .... ktoś żyły mógł sobie podciac a tu dzień później ze jednak jest :o .
Wiadomość rewelacyjna ale nie podoba mi się zachowanie lekarza! !!!!
Gratuluje i trzymam kciuki ze to jest ten którego dała bym Ci ja i zostanie na 9 miesięcy.

No rewelacja kochana czyli szczescie ci dopisuje. Czyli 7dniowa blastusia czeja na ciebie :)

Super wiadomość, ale zgadzam się z Ewunia...chyba bym ich zabiła za taki numer :/
Moja droga,po tym co przeszłas to musi być ten :)
Będę bardzo mocno trzymać za Was kciuki :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro pokonał tyle przeciwności, to musi być TEN! :)

To są jakieś jaja. .... jak można powiedzieć że nie ma co mrozic .... ktoś żyły mógł sobie podciac a tu dzień później ze jednak jest :o .
Wiadomość rewelacyjna ale nie podoba mi się zachowanie lekarza! !!!!
Gratuluje i trzymam kciuki ze to jest ten którego dała bym Ci ja i zostanie na 9 miesięcy.
Tez jestem w szoku to co zrobil ale bede w srode na wizycie to z nim o tym pogadam. T

reklama
U mnie wiedziala oddzialowa 2 sekretarki 1 lekarka a pozniej sie okazalo ze pol oddzialu sie poczta pantoflowa dowiedzialo oczywiscie zgadnij od kogo :)
A tak dzisiaj bylo pare osob co to niby nie wiedza a na brzuch patrza
Tak to niestety jest :-/ Trzymaj się i nie pozwól wyprowadzić z równowagi. Nerwy nic nic dadzą,a kiedyś przyjdzie Twój dzień :)

Do góry