reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:) u mnie w klinice aku wykonuje pani anestezjolog. Ja zaczęłam chodzić zaraz po miesiączce tzn od 3dc tylko ze moja pani doktor jechała na wakacje wiec pierwszy zabieg miałam u niej pozniej chodziłam do gabinetu medycyny tybetańskiej, a pozniej po powrocie pani doktor z kliniki chodziłam raz tu raz tam bo byłam bardzo zadowolona z tego gabinetu medycyny tybetańskiej. Chodziłam co dwa dni i ostatnią miałam w dniu transferu. Aku ma za zadanie lepiej ukrwić macice lepiej przygotowuje ja do przyjęcia zarodka i dodatkowo miałam igły stawiane na stres czułam sie lepiej jak po relanium :) Na razie 3 pozytywne bety za mną.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy to był moze gabinet Narantem?

reklama
Hmm i fizjoterapeuta co ci nakluwa ?
Ja tez jestem fizjoterapeuta z wyksztalcenia ale juz do akupunktury to osobny kurs musi byc :)

Ja biorę masaż na poprawę pracy jajników od tego miesiąca . Kiedyś już z tego korzystałam ale jakoś tak dałam sobie spokój teraz wróciłam. ..... strasznie boli :szok: ale. ......w Polsce jak jestem na wakacjach zawsze biorę pełen pakiet wychodzę na czwórka :rolleyes:akupunktury nie próbowałam jakoś się boje. ....

Ja biorę masaż na poprawę pracy jajników od tego miesiąca . Kiedyś już z tego korzystałam ale jakoś tak dałam sobie spokój teraz wróciłam. ..... strasznie boli :szok: ale. ......w Polsce jak jestem na wakacjach zawsze biorę pełen pakiet wychodzę na czwórka :rolleyes:akupunktury nie próbowałam jakoś się boje. ....
To kto cie masuje ze wychodzisz na czworaka masaz ppwimien byc przyjemny :)

Cennik powinny dać Co w rejstracji a jak nasz możliwość zadzwonić do embrionów to super wszystko Ci wyjaśni jak to u Was działa. I daj znać ;)
Moze kiedys cennik u mnie sie pojawi narazie od 10 miesiecy jest tworzony :) buhaha ;)
Telefon mam podany na wypisie wiec nie zaszkodzi zadzwonic chyba nic mo nie zrobia skoro chcem sie dowiedziec tak waznych rzeczy ;)

reklama
Nam tez lekarz kazał zrobić, mieliśmy zrobić jeszcze wiązanie z kwasem hialuronowym, ale nigdzie nie było odczynników i u nas na Pomorzu nie wykonywali nigdzie tego badania. Wiec sobie darowaliśmy to badanie, ale fragmentację zrobiliśmy. Badanie robiliśmy w lutym wynik wyniósł 34% powtórzyliśmy w styczniu i fragmentacja spadła do 8%. Jak wiadomo plemniki tworzą sie 3 miesiące i przez te trzy miesiące jedyne co zmieniliśmy to codziennie piliśmy świeżo wyciskany sok pomarańczowy. Żadnej innej suplementacji.
Właśnie to mnie najbardziej zaskakuje w tych wszystkich badaniach człowiek by robił co miesiąc i za każdym razem inne hihihi .i czemu .?

Do góry