Ewunka
Fanka BB :)
Ja chodzę do fizjoterapełtyHmm na akupunkture ? Rozszerz triszke ten temat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodzę do fizjoterapełtyHmm na akupunkture ? Rozszerz triszke ten temat
Embriolog podejmuje takie decyzje nie każdy zarodek nadaje się do nacięcia możesz zapłacić za wszystkie Embriolog sam zdecyduje co zrobi hihiImsi - wybranie plemnika o prawidlowej morfologi i glowce (obserwacja pod bardzo duzym powiekszeniem)
Wspomagana aktywacja oocytow - umieszcza sie komorki jajowe z podanym plemnikiem w odpowiednim podlozu
Ah - wspomaganie wylegania poprzez naciecie otoczki
Reszte moze ci pisanka napisze
My chcemy wziasc przy nastepnej procedurze te ulepszacze i lekarz nam powiedzial ze to z embriologami sie rozmawia ale cos w to watpie
Hmm i fizjoterapeuta co ci nakluwa ?Ja chodzę do fizjoterapełty
Czyli najlepiej jak zadzwonie do embriologow i sie wszystkiego dowiem lacznie z tym jaki to dodatkowy koszt. Wiem ze embrio glue jest bez oplat ciekawe co z reszta ?Embriolog podejmuje takie decyzje nie każdy zarodek nadaje się do nacięcia możesz zapłacić za wszystkie Embriolog sam zdecyduje co zrobi hihi
Hmm na akupunkture ? Rozszerz triszke ten temat
No dobra ale w ktore miejsca wbijaja igly ??u mnie w klinice aku wykonuje pani anestezjolog. Ja zaczęłam chodzić zaraz po miesiączce tzn od 3dc tylko ze moja pani doktor jechała na wakacje wiec pierwszy zabieg miałam u niej pozniej chodziłam do gabinetu medycyny tybetańskiej, a pozniej po powrocie pani doktor z kliniki chodziłam raz tu raz tam bo byłam bardzo zadowolona z tego gabinetu medycyny tybetańskiej. Chodziłam co dwa dni i ostatnią miałam w dniu transferu. Aku ma za zadanie lepiej ukrwić macice lepiej przygotowuje ja do przyjęcia zarodka i dodatkowo miałam igły stawiane na stres czułam sie lepiej jak po relanium Na razie 3 pozytywne bety za mną.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia,jak już wcześniej pisałam u nas było to obowiązkowe badanie męża. Bez tego nie było mowy o dopuszczeniu do in vitro.Powiedzcie mi czy wszystkie z was jesli problem byl po stronie meskiej robily fragmentacje dna plnikow ??? Zastanawiamy sie czy mimo tego ze lekarz powiedzial ze nie ma takiej potrzeby czy nie zrobic tego badania. ???
No dobra ale w ktore miejsca wbijaja igly ??
Brzmi zachecajaco musze zorientoeac sie czy unie cos jest w Olsztynie. Niestety zajebisty koles robil u mnie w pracy akupunktute ale niestety zmarl
Powiedzcie mi czy wszystkie z was jesli problem byl po stronie meskiej robily fragmentacje dna plnikow ??? Zastanawiamy sie czy mimo tego ze lekarz powiedzial ze nie ma takiej potrzeby czy nie zrobic tego badania. ???