reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Jak chodzę na masaż relaksujący to jest przyjemny . Ale masaż leczniczy niestety jest bolesny. Moja babcia chodzi na stawy i prawie ja wnoszę z gabinetu ale potem miesiąc skacze jak sarenkaTo kto cie masuje ze wychodzisz na czworaka masaz ppwimien byc przyjemny
Ewunka
Nie wiem czy Ci coś powie przez telefon. .... spróbujMoze kiedys cennik u mnie sie pojawi narazie od 10 miesiecy jest tworzony buhaha
Telefon mam podany na wypisie wiec nie zaszkodzi zadzwonic chyba nic mo nie zrobia skoro chcem sie dowiedziec tak waznych rzeczy
gosia321
Leczniczy tez nie musi byc bolesny zalezy jak kto mocno robi. A bol raczej jest spowodowany napietymi miesniamiJak chodzę na masaż relaksujący to jest przyjemny . Ale masaż leczniczy niestety jest bolesny. Moja babcia chodzi na stawy i prawie ja wnoszę z gabinetu ale potem miesiąc skacze jak sarenka
gosia321
Nie mam wyjscia do Bialegostoku narazie sie nie wybieramNie wiem czy Ci coś powie przez telefon. .... spróbuj
Właśnie to mnie najbardziej zaskakuje w tych wszystkich badaniach człowiek by robił co miesiąc i za każdym razem inne hihihi .i czemu .?
No właśnie tez byłam w szoku bo sporo sie naczytałam o tym badaniu i myślałam, ze zbicie go nie bedzie takie proste. A tu prosze sok wystarczył (tzn. witamina C)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Nie mam pojęcia nie zastanawiałam się nad tym bo nie musiałam .Ewcia a ty co myslisz na temat tego badania warto zrobic czy jesli wybierzemy w dodatku imsi to mozna sobie darowac
Generalnie Lubie badania i zwłaszcza jak wynik jest dobry ( chodź za miesiąc może być inny ) to daje mi spokój i nadzieje .
Ja teraz chciałam żeby mi zadała hormony jeszcze raz. ..... mówi po co jak masz dobre wyniki zrobimy teraz będą gorsze to co. ? Stymulacja będzie wyglądać tak samo tylko twoje nastawienie będzie gorsze po co. ? Ale mój przypadek jest inny. ..... mi powiedziała ze jak Święty Boże nie pomoże to nic nie pomoże. .....
Ewunka
Mój fisio mówi ze miziac to mnie może mąż a ona mocno i intensywnie masuje . Ale jak chodzę systematycznie to już nie robi to na mnie wrażenia gorzej jak pójdę po pół roku. ......Leczniczy tez nie musi byc bolesny zalezy jak kto mocno robi. A bol raczej jest spowodowany napietymi miesniami
reklama
Ewunka
Aaaaa może zaszkodzić. ....... może spróbuj czekoladyZapijam wlasnie moje niepowodzenie kieliszkiem carlo rosi moscato
Tylko co z tego jak to nie pomoze ukoic bolu
Podziel się: