gosia321
Fanka BB :)
Icis ta procedura mielismy zaplodnienieBardzo mi przykro ale nie łam się
Mieliście Imsi? i czy robiliscie też icsi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Icis ta procedura mielismy zaplodnienieBardzo mi przykro ale nie łam się
Mieliście Imsi? i czy robiliscie też icsi?
Następnym razem weź ICSI i to iMsi to selekcja plemników. Mój M miał tylko 1 milion z czego 99% patologicznych dzięki temu wybrali nam dobre plemniki których było naprawdę niewiele ale.dzieki temu z 6 komórek miałam 6 zaplodnionych. Dwie rosną we.mnie a 4 czekają mieliśmy mrożone w 3 dobieIcis ta procedura mielismy zaplodnienie
Dzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa
Ale tym razem nie zgodze sie na hodowle do 5 doby
Ja uważam że lepiej iść cios za ciosem .Ale jeśli Twoja głowa nie jest gotowa to zalecam przerwę. Mnie in vitro tylko upewnilo w tym ze mój mąż chodźmy skały sraly to będzie mnie kochał i znosił moje fochy i flustracjie . Taką "zepsuta " jeszcze bardziej bo Walczę jak lew o nasze szczęście .Zebrac zbiore sie na pewno tylko nie wiem czy lepiej odrazu podchodzic jak bedzie mozna czy zrobic sobie przerwe z 2-3 miesiace na jakis urlop i oderwanie od tego co od 9 miesiecy nas zajmowalo. Bo nie powiem ze normalnie sie od siebie oddalilosmy wiecznie byly tylko wizyty i badania i stres i stres
Żeby je zrobić, facet musi mieć co najmniej 1 mln plemników (u nas wcześniej nie dało się go zrobić). Mąż musi oddać nasienie jak zwykle. Badanie u nas kosztowało 300 zł, a wynik ma być po 10 dniach roboczych. Żeby in vitro miało sens fragmentacja musi być mniejsza niż 80%.Nie nie robilismy tego badania ile sie czeka na takie badanie i jai jest koszt napewno je zrobimy
Pierożki Wy jestescie cudem cudów . Takie rzeczy raz na milion się dziejąNastępnym razem weź ICSI i to iMsi to selekcja plemników. Mój M miał tylko 1 milion z czego 99% patologicznych dzięki temu wybrali nam dobre plemniki których było naprawdę niewiele ale.dzieki temu z 6 komórek miałam 6 zaplodnionych. Dwie rosną we.mnie a 4 czekają mieliśmy mrożone w 3 dobie
Wit. E 400 mg 2 x dziennie. Ona jest na receptę, lekarz nam to przepisał. Ja biorę tę samą dawkę na lepszą jakość komórek.A ile bierze tej witaminy E
Teraz zamowimy sobie koenzym Q10 a plecisz jakis ? A witamine C z apteki czy ta lewoskretna