reklama
Dzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa
Ale tym razem nie zgodze sie na hodowle do 5 doby
Gosiu bardzo mi przykro wiem, ze w tym momencie marne to pocieszenie bo nic nie ukoi Twojego bólu i smutku, ale niestety większość z nas to przechodziła nadal Trzymam kciuki za Twojego kropka i mam nadzieje, ze jest leniuszkiem Trzymaj się i cały czas myślami jestem z Tobą :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Bardzo mi przykroDzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa
Dokładnie wiem,co czujesz. Wiem, że to Cię nie pocieszy, ale niestety przy słabym nasieniu to jest częsty problem. Mój lekarz sam nam zaproponował teraz podanie zarodków w 3 dobie, nie musiałam nawet o to prosić.
Jeśli do piątku nic nie ruszy,to spróbujcie wzmocnić to nasienie - może właśnie tą witaminą E?
Mój mąż bierze jeszcze profertil, magne B6, koenzym Q10, wit. C 1000 i wit. B, pije też olej z wiesiołka. Lekarz powiedział, że to już wszystko, co może brać. Efekty powinny być po 2 miesiącach.
Robiliście fragmentację DNA plemników? Nasz lekarz twierdzi, że duża fragmentacja może być przyczyną naszego niepowodzenia. Wynik będzie dziś lub jutro, wtedy coś się może wyjaśni.
Wiem,że Ci źle, ale jestem pewna, że się zabierzesz do kupy i wrócisz do walki! :*
gosia321
Fanka BB :)
Nie nie robilismy tego badania ile sie czeka na takie badanie i jai jest koszt napewno je zrobimyBardzo mi przykro
Dokładnie wiem,co czujesz. Wiem, że to Cię nie pocieszy, ale niestety przy słabym nasieniu to jest częsty problem. Mój lekarz sam nam zaproponował teraz podanie zarodków w 3 dobie, nie musiałam nawet o to prosić.
Jeśli do piątku nic nie ruszy,to spróbujcie wzmocnić to nasienie - może właśnie tą witaminą E?
Mój mąż bierze jeszcze profertil, magne B6, koenzym Q10, wit. C 1000 i wit. B, pije też olej z wiesiołka. Lekarz powiedział, że to już wszystko, co może brać. Efekty powinny być po 2 miesiącach.
Robiliście fragmentację DNA plemników? Nasz lekarz twierdzi, że duża fragmentacja może być przyczyną naszego niepowodzenia. Wynik będzie dziś lub jutro, wtedy coś się może wyjaśni.
Wiem,że Ci źle, ale jestem pewna, że się zabierzesz do kupy i wrócisz do walki! :*
gosia321
A ile bierze tej witaminy ENie nie robilismy tego badania ile sie czeka na takie badanie i jai jest koszt napewno je zrobimy
Teraz zamowimy sobie koenzym Q10 a plecisz jakis ? A witamine C z apteki czy ta lewoskretna
gosia321
A nie wiem takie maja zasady jak dzwonilam to tez sie pytal czy minelo 14 dniGosiu przykro mi a dlaczego miałaś dzwonić dopiero po 14 dniach? Przecież już wcześniej było wiadomo czy zamrozili czy nie.
gosia321
Zebrac zbiore sie na pewno tylko nie wiem czy lepiej odrazu podchodzic jak bedzie mozna czy zrobic sobie przerwe z 2-3 miesiace na jakis urlop i oderwanie od tego co od 9 miesiecy nas zajmowalo. Bo nie powiem ze normalnie sie od siebie oddalilosmy wiecznie byly tylko wizyty i badania i stres i stres
pisanka89
Bardzo mi przykro ale nie łam sięDzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa
Mieliście Imsi? i czy robiliscie też icsi?
reklama
Podziel się: