reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa :(
Ale tym razem nie zgodze sie na hodowle do 5 doby

Gosiu bardzo mi przykro :( wiem, ze w tym momencie marne to pocieszenie bo nic nie ukoi Twojego bólu i smutku, ale niestety większość z nas to przechodziła :( nadal Trzymam kciuki za Twojego kropka i mam nadzieje, ze jest leniuszkiem :) Trzymaj się i cały czas myślami jestem z Tobą :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa :(
Ale tym razem nie zgodze sie na hodowle do 5 doby
Bardzo mi przykro :(
Dokładnie wiem,co czujesz. Wiem, że to Cię nie pocieszy, ale niestety przy słabym nasieniu to jest częsty problem. Mój lekarz sam nam zaproponował teraz podanie zarodków w 3 dobie, nie musiałam nawet o to prosić.
Jeśli do piątku nic nie ruszy,to spróbujcie wzmocnić to nasienie - może właśnie tą witaminą E?
Mój mąż bierze jeszcze profertil, magne B6, koenzym Q10, wit. C 1000 i wit. B, pije też olej z wiesiołka. Lekarz powiedział, że to już wszystko, co może brać. Efekty powinny być po 2 miesiącach.
Robiliście fragmentację DNA plemników? Nasz lekarz twierdzi, że duża fragmentacja może być przyczyną naszego niepowodzenia. Wynik będzie dziś lub jutro, wtedy coś się może wyjaśni.
Wiem,że Ci źle, ale jestem pewna, że się zabierzesz do kupy i wrócisz do walki! :*

Bardzo mi przykro :(
Dokładnie wiem,co czujesz. Wiem, że to Cię nie pocieszy, ale niestety przy słabym nasieniu to jest częsty problem. Mój lekarz sam nam zaproponował teraz podanie zarodków w 3 dobie, nie musiałam nawet o to prosić.
Jeśli do piątku nic nie ruszy,to spróbujcie wzmocnić to nasienie - może właśnie tą witaminą E?
Mój mąż bierze jeszcze profertil, magne B6, koenzym Q10, wit. C 1000 i wit. B, pije też olej z wiesiołka. Lekarz powiedział, że to już wszystko, co może brać. Efekty powinny być po 2 miesiącach.
Robiliście fragmentację DNA plemników? Nasz lekarz twierdzi, że duża fragmentacja może być przyczyną naszego niepowodzenia. Wynik będzie dziś lub jutro, wtedy coś się może wyjaśni.
Wiem,że Ci źle, ale jestem pewna, że się zabierzesz do kupy i wrócisz do walki! :*
Nie nie robilismy tego badania ile sie czeka na takie badanie i jai jest koszt napewno je zrobimy

Zebrac zbiore sie na pewno tylko nie wiem czy lepiej odrazu podchodzic jak bedzie mozna czy zrobic sobie przerwe z 2-3 miesiace na jakis urlop i oderwanie od tego co od 9 miesiecy nas zajmowalo. Bo nie powiem ze normalnie sie od siebie oddalilosmy wiecznie byly tylko wizyty i badania i stres i stres

reklama
Do góry