reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Gosia,j
jesli myslisz o Bialymstoku i dojazdach ...mozesz tam zadzwonic i zapytac czy moga cie miec pod kontrola w domu ,a ty bedziesz do nich dzwonila i przekazywala efekty.W Bialymstoku beda mieli te same wyniki krwi i obraz z usg jak u Ciebie.Musisz tylko znalezc ginekologa ,ktory bedzie cie kontrolowal.:)Przyjedziesz na punkcje.Dziewczyny juz to przecwiczyly z innymi klinikami ,nie bylo problemu.To taki pomysl...
Oooo pomysle o tym :)

reklama
ja mam na kazdej rozpisce z kliniki ,ze E2 mam brac do 12 tyg,jak mina wszystkie zagrozenia.
Najpierw pomaga budowac endo ,potem pomaga w zagniezdzeniu i utrzymaniu sie ciazy.Na wszystkich ulotkach jest zabroniony w ciazy,pomimo wszystko lekarze go przepisuja i kaza odstawiac razem z progesteronem jak organizm przejmie pelna"opieke" nad ciaza. .Niektorzy lekarze odstawiaj go w momencie ,zarejestrowania serduszka.

reklama
Do góry