reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No nie tak ale co zrobic :(
Kochana powiedz mi jak to wyglada w Bialymsoku bo zastanawiamy sie czy sie nie przeniesc i nie skorzystac z pomocy dr Sz
Zastanawiam sie jak to by wygladalo jesli mialabym stulacje to cale 10 dni pewnie musze byc na miejscu
Tak od pierwszej wizyty podgladowej musisz byc. Ja mam do Bialego 100km wiec ja dojerzdzalam co 2 dni bo mi sie nie oplacalo tam wynajmowac. Ja teraz w sumie 3 razy bylam na podgladzie. Ciezko mi jest napisac cos o dr Sz. bo jestem u prof W. Tylko tak sie zastanawiam czy jest ci sens sie przenosic bo w sumie i tak na transfer bys jechala do Bialego chyba ze nie jestes zadowolona ze swojego dr

reklama
Czyli jak 5 dniowy to 5 tabli wow

Nie :) najpierw tylko estrofem a pozniej dochodzi progesteron dzien wdrożenia progesteronu jest dniem zero tak jakby to był dzien punkcji a progesteronu to rożnie zalecają. Ja biorę luteinę 3x2 dowcipnie, 2x2 pod język i 3x1 Duphaston. Do tego od poprzedniego cyklu biorę encorton 15 mg (bo w poprzednim cyklu miałam miec crio ale endo nie urosło) ale lekarz kazał nie odstawiać tylko brac dalej, i teraz biorę clexan i Acard. Dodatkowo chodziłam na akupunkturę co drugi dzien.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mavi,

Nie do konca tak jak mowisz,w kazdej klinice jest inaczej ja nigdy nie bralam E2 dopochwowo,a to jak u ciebie podaja progesteron ,tego to juz wogole nie rozumiem,mozesz mi to wyjasnic:)

Mi powiedział, ze dopochwowo lepiej sie wchłania. Dlatego od razu po miesiączce kazał tak brac. Ja zawsze miałam na cyklu sztucznym i nie wiem jak to wyglada na naturalnym. Mi tak tłumaczono, ze dzien wdrożenia progesteronu jest dniem zero czyli punkcji i bierze sie tyle ile dniowy jest zarodek. Ja miałam brac progesteron od 02.06 a transfer miałam 07.06. Dla jasności spojrzę jeszcze w swoje zapiski jak miałam przy transferach 3 dniowych zarodków :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosia,j
jesli myslisz o Bialymstoku i dojazdach ...mozesz tam zadzwonic i zapytac czy moga cie miec pod kontrola w domu ,a ty bedziesz do nich dzwonila i przekazywala efekty.W Bialymstoku beda mieli te same wyniki krwi i obraz z usg jak u Ciebie.Musisz tylko znalezc ginekologa ,ktory bedzie cie kontrolowal.:)Przyjedziesz na punkcje.Dziewczyny juz to przecwiczyly z innymi klinikami ,nie bylo problemu.To taki pomysl...

Do góry