reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam teraz w 20 dc, ale w poprzednim jak endo kiepsko rosło i troszkę dłużej je stymulowaliśmy to powiedział, ze on robi max do 22 lub 23 dnia ale nie chce skłamać bo dokładnie nie pamietam czy ten 22 czy 23

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi powiedział, ze dopochwowo lepiej sie wchłania. Dlatego od razu po miesiączce kazał tak brac. Ja zawsze miałam na cyklu sztucznym i nie wiem jak to wyglada na naturalnym. Mi tak tłumaczono, ze dzien wdrożenia progesteronu jest dniem zero czyli punkcji i bierze sie tyle ile dniowy jest zarodek. Ja miałam brac progesteron od 02.06 a transfer miałam 07.06. Dla jasności spojrzę jeszcze w swoje zapiski jak miałam przy transferach 3 dniowych zarodków :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko kwestia ustawienia tabletek,ja do ostatniego tez podchodzilam na sztucznym,mialam takie dawki i wartosci E2 ,ze labolatorium oszalalo,bo nie miescilam sie w normach.Z tym dniem zero sie zgadza.Te teorie o prg. absolutnie nie kumam.widocznie musi byc jakas zaleznosc.o_O

Tak od pierwszej wizyty podgladowej musisz byc. Ja mam do Bialego 100km wiec ja dojerzdzalam co 2 dni bo mi sie nie oplacalo tam wynajmowac. Ja teraz w sumie 3 razy bylam na podgladzie. Ciezko mi jest napisac cos o dr Sz. bo jestem u prof W. Tylko tak sie zastanawiam czy jest ci sens sie przenosic bo w sumie i tak na transfer bys jechala do Bialego chyba ze nie jestes zadowolona ze swojego dr
Moj lekarz jest spoko. Ale dr D ktory u nas nad wszystkim trzyma piecze juz chyba nie koniecznie jemu sie oczka na zlotowki swieca i nie chcialabym zeby kolejny raz robil mi transfer. Bo to co nam powiedzial przed transferem nie bylo fer skoro embriolog powiedzial zupelnie co i nego. Wiesz w Bialymstoku klinika dziala juz dlugo a u nas dopiero niecaly rok my nawet cennika nie mamy i kazdy placi tyle ile sobie wymysli pani w punkcie. To mi sie nie podoba

A moze jeszcze nie beda ci potrzebne
Masz nadzieje ze sie cos zmieni :)
Powiem ci ze znalazlam gdzies historie jakiejs laski oczywiscie nie biore jej sobie do siebie ale nie powiem ze troszke mnie podniosla na duchu :) a mianowicie laska byla na sztucznym cyklu rozregulowal jej sie okres wczesniej i pierwsza beta wyszla jej 0.100 ale jak zrobila bete w 35 dniu tak jak wlasnie w poprzednim miesiacu miala okres to beta byla juz 200.
Mi tez sie przesunal okres po antykach wiec w piatek albo w niedziele mija cykl kiedy powinnam dostac okres :)
Moze akurat

a nie zapomnieli ci jej odstawic?
No wlasnie ze nie bo pytalam sie czy dobrze rozumiem i czy napewno od srody mam brac luteine i on powiedzial ze tak przez 10 dni i ze bedziemy w kontakcie 20160613_175155.jpg
20160613_175155.jpg

Załączniki

• 20160613_175155.jpg
    20160613_175155.jpg
    507,1 KB · Wyświetleń: 464
reklama
No wlasnie ze nie bo pytalam sie czy dobrze rozumiem i czy napewno od srody mam brac luteine i on powiedzial ze tak przez 10 dni i ze bedziemy w kontakcieZobacz załącznik 760305 Zobacz załącznik 760305
Ja po punkcji brałam duphaston przez 10 dni a i luteina i duphaston to inaczej progesteron bierzesz to po punkcji 10 dni a jak odstawisz przychodzi @ i od 2-3dc estrofem i na sztucznym cyklu masz potrm crio w odpowiednim dniu

Do góry