reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moj lekarz jest spoko. Ale dr D ktory u nas nad wszystkim trzyma piecze juz chyba nie koniecznie jemu sie oczka na zlotowki swieca i nie chcialabym zeby kolejny raz robil mi transfer. Bo to co nam powiedzial przed transferem nie bylo fer skoro embriolog powiedzial zupelnie co i nego. Wiesz w Bialymstoku klinika dziala juz dlugo a u nas dopiero niecaly rok my nawet cennika nie mamy i kazdy placi tyle ile sobie wymysli pani w punkcie. To mi sie nie podoba
A to ty nie mialas transferu w Bialym. U nas jest cennik ile za co wejdz na stronke i tam wszystko jest. U mnie po wizycie prof wysyla komputerowo do recepcji ile za wizyte i wtedy w recepcji mowi

A to ty nie mialas transferu w Bialym. U nas jest cennik ile za co wejdz na stronke i tam wszystko jest. U mnie po wizycie prof wysyla komputerowo do recepcji ile za wizyte i wtedy w recepcji mowi
Transfer mialam w Bialymstoku robil go dr D przed transferem tak nas zdolowal masakra.
Wiem ze na stronie jest cennik ale w Olsztynie on nie funkcjonuje a jak nie ma cennika to lekarz tez zaznacza jak chce. Niekture dziewczyny musza sie upomonac ze lekarz obiecywal ze tylko pierwsza kpnsultacja bedzie kosztowac 250 zeta. Moj lekarz jest akurat spoko i nie nabija soboe kabzy ale reszta robi samowolke. U nas nawet procedura ivf jest drozsza o tysiaka i crio tez jest drozsze a przeciez i tak musimy do Bialegostoku jechac.

Gosiu ja teraz mam stymulację do crio: od 3 dc estrofem raz dziennie, po 3 dniach 2 tabletki i po 9 trzy tabletki, dziś jest 14 dc i mam juz brać progesteron: dupka, luteinus oraz Crione i po transferze tak samo. Transfer będę mieć w 18 dniu cyklu o ile nic niespodziewanego nie wyskoczy :p

Dzwinila do mnie kumpela ktorej znajomy troszke wczesniej niz ja podchodzil z zona do transferu tez w Artemidzie w Bialymstoku i tydzien temu po 16 dniach laska zrobila bete i dopiero zaczela sie jej podnosic :)
O co kaman
Czyli jeszcze jest nadzieja ze ten 13 moze nie do konca tak zle sie skonczy moze w piatek bedzie lepiej.
Nadzieja umiera ostatnia :)

Oczywiscie opierdolila mnie rowno ze tak wczesnie zrobilam :p

reklama
Do góry