reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez oddałam juz krew i wynik po 15.Co ciekawe rano zrobiłam test i nadal są dwie kreski,pójdę dzisiaj do lekarza tu u siebie i zobaczę co on na to powie bo ten z invimedu tylko betę karze powtarzać i czekać i co... :/

reklama
Ja tez oddałam juz krew i wynik po 15.Co ciekawe rano zrobiłam test i nadal są dwie kreski,pójdę dzisiaj do lekarza tu u siebie i zobaczę co on na to powie bo ten z invimedu tylko betę karze powtarzać i czekać i co... :/

Jeśli cię to uspokoi to idź do lekarza ale nie nastawiaj sie na wiele bo przy tak wczesnej ciąży to wątpę żeby było coś widać.

Pozamacicznej tez chyba tak wczesnie nie jest w stanie stwierdzic.
Cóż...zobaczymy jak on bedzie nadal postępował.Zastanawiam sie tylko czy mowić mu ze to ciaza po invitro bo maź panicznie boi sie ze ktos sie i tym dowie i powiedział mi ze jak to wyjdzie w mojej rodzinie to sie ze mną rozwiedzie a mieszkamy w małej miejscowości i wiem ze lekarz ma tajemnice lekarska ale każdy jest tylko człowiekiem :/

No w sumie o to najbardziej chodzi i żeby zleciła badania. Dzieki wam nie jestem już taka ciemna jak za pierwszym podejściem i wiem o co pytac itd:)
Dasz rade zawsze jest ten pierwszy raz kiedy do gina idziesz z pkresem pamietaj ze on nie zwraca na to uwagi dla niego to rutynowe badanie. A przynajmniej nie bedziesz odwlekac wizyty w czasie

reklama
Do góry