reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Ale ja biore przeciwzakrzepowe te zastrzyki Dr mówił, że do następnej wizyty. Czyli koniec czerwca, poczatek lipcaTo ci nie zazdroszcze. I jak dlugo jeszcze music brac. I luteina jest o wiele wiele tansza bo za 30 tab zaplacilam nie cale 7 zl a za zastrzyki juz dokladnie nie pamietam ale bylo ok 600 zl
pisanka89
Na lutinusie nic nie pisze dlatego zapytałam w kliniceTo co ty pierozku ziemię grabisz tymi pazurami
Taka ciekawostka z ulotki
Instrukcja dotycząca stosowania
Lek Luteina należy umieścić w pochwie za pomocą dołączonego aplikatora. Aplikator dołączony do leku Luteina jest produktem osobistego użytku i przeznaczony jest wyłącznie dla jednej pacjentki. U ciężarnych, ze względu na rozpulchnioną szyjkę macicy, zaleca się aplikowanie leku Luteina palcem wskazującym.
butterfly1331
Moderator
Iga,przynajmniej pogadasz z lekarzem. Ostatecznie jakoś da radę i Cię zbada. Powodzenia! :-)Dziewczyny dziś wizyta a wredna @ przyszła no Qwa nie mogła chociaż do wieczora zaczekać?
D
Deleted member 134305
Gość
hej dziewczyny
Gosia trzymam kciuki!! Kurcze tez mam przeczucie, ze Ci sie udało :*
Ja mam dzis wizyte i decyzja kiedy będzie transfer, mam nadzieje, ze najpozniej w piątek
Gosia trzymam kciuki!! Kurcze tez mam przeczucie, ze Ci sie udało :*
Ja mam dzis wizyte i decyzja kiedy będzie transfer, mam nadzieje, ze najpozniej w piątek
iga2421
Iga,przynajmniej pogadasz z lekarzem. Ostatecznie jakoś da radę i Cię zbada. Powodzenia! :-)
No w sumie o to najbardziej chodzi i żeby zleciła badania. Dzieki wam nie jestem już taka ciemna jak za pierwszym podejściem i wiem o co pytac itd
reklama
malutkikaczorek
PowodzeniaKrew oddana wynik kolo 12 13 ma byc. Trzymajcie kciuki
Podziel się: