reklama
anika11
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczyny! niech ten dzien przyniesie Wam dobre wiadomosci :*
ja po beznadziejnej niedzieli, wracam powoli do formy. czułąm się tragicznie, cały dzien byłam mega słąba, było mi okropnie niedobrze i nic nie mogłąm jesc. na szczescie dzisiaj lepiej. juz sie bałam, że się czyms zatrułam ;/
ja po beznadziejnej niedzieli, wracam powoli do formy. czułąm się tragicznie, cały dzien byłam mega słąba, było mi okropnie niedobrze i nic nie mogłąm jesc. na szczescie dzisiaj lepiej. juz sie bałam, że się czyms zatrułam ;/
malutkikaczorek
A robisz betę w terminie czy przed?Ile zarodków miałaś podanych bo nie pamietam?Ktory dzień po transferze?Ja to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres
anika11
to na pewno z nerwówJa to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres
Ja to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres
Gosia mogłabyś mi napaść jakie objawy miałaś po transferze i mniej więcej kiedy, bo zaczynam schizowac, wczoraj w nocy zaczal bolec mnie brzuch jak na @ dzisiaj to samo miałam byc spokojna tym razem, ale kurka ze stresu tak mi sie ręce trzęsą, ze rzęs nie mogę wytuszowac. Mimo relanium Dzisiaj moj 6dpt blastocysty 4aa. Wiem, ze na nic nie mam wpływu.... a jedyne co mi dolega to teraz bol @ i nic więcej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
dzisiaj jest 10 dzien po transferze 1 zarodka 5 dniowego w stadium moruli kompaktujacejA robisz betę w terminie czy przed?Ile zarodków miałaś podanych bo nie pamietam?Ktory dzień po transferze?
W zaleceniach w wypisie ma zeby zrobic test po 14 dniach wiec robie 4 dnk wczesniej
gosia321
Pierwsze 4 dni bol brzucha a raczej uczucie jakby mnie ktos skrobal w srodkuGosia mogłabyś mi napaść jakie objawy miałaś po transferze i mniej więcej kiedy, bo zaczynam schizowac, wczoraj w nocy zaczal bolec mnie brzuch jak na @ dzisiaj to samo miałam byc spokojna tym razem, ale kurka ze stresu tak mi sie ręce trzęsą, ze rzęs nie mogę wytuszowac. Mimo relanium Dzisiaj moj 6dpt blastocysty 4aa. Wiem, ze na nic nie mam wpływu.... a jedyne co mi dolega to teraz bol @ i nic więcej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
5 dnia troche ciagnely jajniki
1 i 2 dzien nerw taki ze doprowadzal mnie do placzu
Od 6 do 7 dnia rzadnych objawow
8 - 10 dnia bol brzucha co jakis czas jak na okres wstret do zapachow wczoraj i dzis bol kregoslupa
malutkikaczorek
Dziewczyny byłam u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i xobaczyc czy zacznie rosnąć .Ake mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(
reklama
gosia321
No widzisz wiec wymarz ze swojej glowki czarne scenariusze o ciazy pozamacicznej i uwierz w kropka !!!!Dziewczyny byłam u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i xobaczyc czy zacznie rosnąć .Ake mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(
Podziel się: