reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny bo ja sie nie znam...4 dni od zakonczenia tabl antykonc nie mam jeszcze @...czy to jest ok czy mam sie martwic ze to moze jakas torbiel...
Ja mam zawsze na 3 dzień okres zawsze i z torbielem i bez. ....
Mnie bardziej zastanawia po co Ci kazała robić przerwę na okres ja jadłam 36 tabletek bez przerwy na wyciszenie ale lekarze mają różne wizję. ....

reklama
20160612_142518.jpg
Wyszłam posiedzieć przed blok z relaksująca lektura o torbielach hi hi hi

Załączniki

• 20160612_142518.jpg
    20160612_142518.jpg
    280,4 KB · Wyświetleń: 433
Dziewczyny koniec stymulacji. We wtorek punkcja. Transfer odroczony bedzie w lipcu poniewaz mam za wysoki estradiol 5498.

Gosia zapisz mnie na 14 czerwca punkcja

Ja mam zawsze na 3 dzień okres zawsze i z torbielem i bez. ....
Mnie bardziej zastanawia po co Ci kazała robić przerwę na okres ja jadłam 36 tabletek bez przerwy na wyciszenie ale lekarze mają różne wizję. ....
Nie wiem. Naprawde sie nie znam. To moj pierwszy raz z protokolem. 4 razy sie pytalam czy miedzy opakowaniami mam robic przerwe. Nie wiem czy to dobrze...no ale tak mowil lekarz...

reklama
Niedobrze ale trzymam się jakoś :) dzieeeeeki :* popalalam po poronieniu ale rzucam to w cholerę, tak samo jak alko i kofeinę.od kawy się odzwyczailam i mi nie smakuje. Też miałam w ciąży jeszcze przed dodatnia beta wrażliwość na zapachy, także powodzenia :*
Kochana bedzie wszystko dobrze w kolejnej stymulacji wam sie uda. :*

Do góry