reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj wolne w wizytach ale mimo wszystko nie puszczamy ✊✊✊ za przyrost bety malutkiegokaczorka
za jutrzejsze jajka husan i za poniedzialkowe wizyty
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za madzionge :*o

Czesia daj znac czy wszystko ok :)

12: husan- wizyta kończąca stymulację
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
15: Kajka89 - betowanie
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28: Nikaaa- wizyta u gin prowadzacej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)
Nie widzę falki. ? A kojarzę ze miała chyba jakaś datę. ? No i nic się nie odzywa ba forum :frown:
Falka daj znak :)

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie o klasy zarodków, mam takie:bl4.1.2, bl3.1.2 praz dwie bl1, czy ktoś wie co to znaczy? Nigdzie nie znalazłam informacji o takiej klasyfikacji, a od lekarza tez pewnie sie nic nie dowiem :/

Dziwnie... kompletnie nic nie czuje sama nie wiem co myślec juz coraz bliżej raz wierze ze się udało a zachwile ze znów nic się nie uda.. straszna huśtawka emocjonalna [emoji52] A Ty Gosiu ???

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka, a bol brzucha jak na @ i bolące piersi? Testujemy podobnie i ja tez nic nie czuje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka, a bol brzucha jak na @ i bolące piersi? Testujemy podobnie i ja tez nic nie czuje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piersi trochę drazliwe ale bez przesady. Pozatym to zupełnie nic 4, 5 dpt lekko kuly mnie jajnik ale teraz bardzo zadowolony coś czuje .. nie mam pojęcia czemu tak jest . MAVI kiedy testujesz? ? Które to twoje podejście? ?

Dziwnie... kompletnie nic nie czuje sama nie wiem co myślec juz coraz bliżej raz wierze ze się udało a zachwile ze znów nic się nie uda.. straszna huśtawka emocjonalna [emoji52] A Ty Gosiu ???

To mam to samo co ty zadnych objawow i caly czas mysli na przemian ze sie udalo a za chwile ze dupa. Masakra
I tak jeszcze do piatku musze wytrzymac
Korcilo mnie dzisiaj na zakupach zeby wziasc sikanca ale stwierdzilam ze nie bede robic bo pozniej przeplacze caly wieczor :p

Jestem, jestem. Czytam Was ale nie mam nic ciekawego do dodania. Szykujemy sie do nastepnego podejścia na sierpień/wrzesien. Zobaczymy co nam zycie przyniesie...
No teraz to zes wypalila z tymi ciekawymi myslami :)
Kochana a powiedz jak sie czujesz ? Wszystko dobrze trzymasz sie jakos?
Mam nadzieje ze nie palisz 8-)
Ściskam mocno :*

reklama
Do góry