reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj wolne w wizytach ale mimo wszystko nie puszczamy ✊✊✊ za przyrost bety malutkiegokaczorka
za jutrzejsze jajka husan i za poniedzialkowe wizyty
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za madzionge :*o

Czesia daj znac czy wszystko ok :)

12: husan- wizyta kończąca stymulację
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
15: Kajka89 - betowanie
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28: Nikaaa- wizyta u gin prowadzacej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)
Nie widzę falki. ? A kojarzę ze miała chyba jakaś datę. ? No i nic się nie odzywa ba forum :frown:
Falka daj znak :)

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie o klasy zarodków, mam takie:bl4.1.2, bl3.1.2 praz dwie bl1, czy ktoś wie co to znaczy? Nigdzie nie znalazłam informacji o takiej klasyfikacji, a od lekarza tez pewnie sie nic nie dowiem :/

Dziwnie... kompletnie nic nie czuje sama nie wiem co myślec juz coraz bliżej raz wierze ze się udało a zachwile ze znów nic się nie uda.. straszna huśtawka emocjonalna [emoji52] A Ty Gosiu ???

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka, a bol brzucha jak na @ i bolące piersi? Testujemy podobnie i ja tez nic nie czuje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka, a bol brzucha jak na @ i bolące piersi? Testujemy podobnie i ja tez nic nie czuje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piersi trochę drazliwe ale bez przesady. Pozatym to zupełnie nic 4, 5 dpt lekko kuly mnie jajnik ale teraz bardzo zadowolony coś czuje .. nie mam pojęcia czemu tak jest . MAVI kiedy testujesz? ? Które to twoje podejście? ?

Dziwnie... kompletnie nic nie czuje sama nie wiem co myślec juz coraz bliżej raz wierze ze się udało a zachwile ze znów nic się nie uda.. straszna huśtawka emocjonalna [emoji52] A Ty Gosiu ???

To mam to samo co ty zadnych objawow i caly czas mysli na przemian ze sie udalo a za chwile ze dupa. Masakra
I tak jeszcze do piatku musze wytrzymac
Korcilo mnie dzisiaj na zakupach zeby wziasc sikanca ale stwierdzilam ze nie bede robic bo pozniej przeplacze caly wieczor :p

Jestem, jestem. Czytam Was ale nie mam nic ciekawego do dodania. Szykujemy sie do nastepnego podejścia na sierpień/wrzesien. Zobaczymy co nam zycie przyniesie...
No teraz to zes wypalila z tymi ciekawymi myslami :)
Kochana a powiedz jak sie czujesz ? Wszystko dobrze trzymasz sie jakos?
Mam nadzieje ze nie palisz 8-)
Ściskam mocno :*

reklama
Do góry