reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mysle,ze ciebie to absolutnie nie dotyczy,bo Beta jest o wiele za niska,a z tego co mi lekarz tlumaczyl rosnie do pewnego momentu i podem zwalnia,nie masz typowego bolu brzucha po stronie jednego z jajnikow,skurczy i krwawien.oprocz tego mozna to dopiero strwierdzic po badaniu usg chyba od 7 czy 8 tyg.
Obyś miała racje kochana ;( dzięki

reklama
Czesc dziewczyny ;( bardzo złe dzisiaj spałam ;( coraz bardziej sie martwię,mam zleprzeczucia i niewiem co robić ;( czytałam ze wlasnie niekoniecznie skoki beta hcg ale także niewielki wzrost (który nie odpowiada właściwemu tygodniowi ciazy) moze świadczyć o ciazy pozamacicznej ;((( przeszła któraś z was przez to? ;(

Czesc dziewczyny ;( bardzo złe dzisiaj spałam ;( coraz bardziej sie martwię,mam zleprzeczucia i niewiem co robić ;( czytałam ze wlasnie niekoniecznie skoki beta hcg ale także niewielki wzrost (który nie odpowiada właściwemu tygodniowi ciazy) moze świadczyć o ciazy pozamacicznej ;((( przeszła któraś z was przez to? ;(
Kaczorku ale ty jak narazoe robisz bete w tym samym tygodniu caly czas a pierwsza earyosc wskazijaca ciaze to chyba 5 - 50 na 1 i 2 tydzien

reklama
Ja juz nie nastawiam sie ze bedzie z tego ciąża ale nie chciałabym żeby to była ciąża pozamaciczna której to teraz sie boje ;( mam nadzieje ze szybko sie wszystko wyjaśni ;(
Ja byłam w ciąży pozamacicznej. Jeżeli nie masz boli i krwawien które ja miałam 3 tygodnie a bóle mocne jak na @ to nie zaprzataj sobie tym głowy. Ciążę miałam usunieta w 8 tc to co przeżyłam wiem.tylko ja i.nikomi tego nie życzę. Nic już nie zrobisz więc przestań szukać na siłę samych negatywów. Spróbuj się pozbierać i działaj dalej. Wiem że jest ciężko, nikt nie obiecywał że będzie łatwo. Głowa do góry i daj sobie czas bo zwariujesz :)

Do góry