reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kaczorku beta bedzie wysoka uwierz w kropka glowa do goryDziewczyny krew oddana po raz trzci ale cos zły dzień mam dzisiaj i nadzieje jakoś straciłam ;(
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Kaczorku faktycznie nie dziwie sie, sama nie chcialabym byc w takiej sytuacji, wolalaym albo 0 albo juz konkretny wynik bety. tak czy siak trzymam kciuki za dzis!!
Pisanka tak jest ze szpitalami, jak nie dzieje sie nic strasznego to nie ma sensu jechac, raczej bagatelizuja takie przypadki jak Twoj. Ale najwazniejsze ze wychodzisz
Kaczorku faktycznie nie dziwie sie, sama nie chcialabym byc w takiej sytuacji, wolalaym albo 0 albo juz konkretny wynik bety. tak czy siak trzymam kciuki za dzis!!
Pisanka tak jest ze szpitalami, jak nie dzieje sie nic strasznego to nie ma sensu jechac, raczej bagatelizuja takie przypadki jak Twoj. Ale najwazniejsze ze wychodzisz
Przy ivf prl nie odgrywa żadnej roli. Dość duże podwyższenie w naturalnych staraniach może przeszkadzać. Przy art możesz to "olac".Dzięki
Za tydzień idę na konsultację do jeszcze jednego gina, zapytam o to. Lekarce rodzinnej też mówiłam o tej prolaktynie i powiedziała to samo- że jej zdaniem to nie jest przyczyną braku ciąży. Albo trafiłam na patałachów, albo faktycznie szukam problemu na siłę
butterfly1331
Moderator
Dzięki, Westi. Właśnie tak powiedział mi lekarz z kliniki. Teraz, gdy zaczęłam czytać o Waszych badaniach, przypomniałam sobie o tym. Nie chcę wydać kolejnych 13 tys. jeśli coś jest nie tak,a ja to przeoczyłam.Przy ivf prl nie odgrywa żadnej roli. Dość duże podwyższenie w naturalnych staraniach może przeszkadzać. Przy art możesz to "olac".
N@t@li@89
Kciuki za dzisiejsze kobietki &&&
Ewunka na Ciebie wszystkie czekamy)
Pisanko co za h.... żeby tak podchodzić do pacjentów , zadzwoń do swojego gina i powiedz mu o sprawie.... żeby nie powiedzieć ile mają dzieci wiedząc jak się martwisz nosz kuźwa
Ewunka na Ciebie wszystkie czekamy)
Pisanko co za h.... żeby tak podchodzić do pacjentów , zadzwoń do swojego gina i powiedz mu o sprawie.... żeby nie powiedzieć ile mają dzieci wiedząc jak się martwisz nosz kuźwa
koralik83
Sis Kochana czekam na wieści!! Teraz wreszcie coś się dzieje i każdy dzień przybliża Cię do celu :*
Szila, Luna i Husan &&&& za dzisiaj :* dajcie znać jak będziecie po wizytach.
Kaczorku, więcej wiary. Nic już nie zmienisz, musisz wytrzymać do 15.Czekamy razem z Tobą :*
Szila, Luna i Husan &&&& za dzisiaj :* dajcie znać jak będziecie po wizytach.
Kaczorku, więcej wiary. Nic już nie zmienisz, musisz wytrzymać do 15.Czekamy razem z Tobą :*
Ewunka
reklama
Ewunka
Jestem juz po .....
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Podziel się: