reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

✊✊✊✊ za dzisiejsze wizyty :) :* samych dobrych wiesci :) ✊✊✊
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety w koncu sa pozytywne forum zostalo odczarowane :)
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za madzionge i pisanke :*

Czesia moze bys sie tak pochwalila swoimi brzdacami :) chcesz zebysmy z niepewnosci co z wami wyzioneły ducha ;)

Ale dzisiaj tłoczno ✊✊✊✊ za wszystkie dziewczyny

10:Ewunka - wizyta w klinice nowy plan dzialania
10: szila09 -wizyta u gin prowadzacego ciążę/ wizyta u genetyka
10: luna15 - wizyta w klinice
10: malutkilaczorek - 3 betowanie
10: husan - wizyta kończąca stymulację

13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
15: Kajka89 - betowanie
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

reklama
Jestem juz po .....
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Super kochana przez 2 miesiace torbiel napewno sie wchłonie a we wrzesniu beda blizniaki

Dziewczyny chyba oszalałam. Kazałam M kupić sikańca... Dziś jest 39dc:p jak do jutra @ nie przyjdzie to rano robie. Ale bardziej myśle że to torbiel niż ciąża:(

Kochana ja wczoraj sie dowiedzialam od znajomej, ze jest w drugiej ciazy 7 tc, a pierwsze dziecko maja z in vitro, sama nie mogla uwiezyc :) tez słabe plemniki i jakies problemy u niej, takze cuda sie zdarzaja, a sikanca nie szkodzi zrobic ;)

Kochana ja wczoraj sie dowiedzialam od znajomej, ze jest w drugiej ciazy 7 tc, a pierwsze dziecko maja z in vitro, sama nie mogla uwiezyc :) tez słabe plemniki i jakies problemy u niej, takze cuda sie zdarzaja, a sikanca nie szkodzi zrobic ;)

Już raz tak było że sobie nadziei narobiłam i doopa z tego. Ale dla pewności sikańca zrobie. I tak w poniedziałek mam wizyte to dowiem się co i jak.

reklama
Dokładnie Ewuńka: to, że działający jajowód masz przy niedziałającym jajniku to nic nie znaczy. W ciążę można zajść. A Ty nawet nie musisz nigdzie jechać żeby stworzyć fajne warunki. Plażę, palmę i drinki z parasolką masz pewnie tuż za drzwiami:-) :)
taki mam plan zajść w ciążę :laugh2: zrobię im pikuś :laugh2: no palmy może i mam niedaleko ale plaża i morze to już 350 km od domu . Ale mam słońce :biggrin2: kocham lato i jak o 22 jest widno :rolleyes:.
Mam dwa cykle przed stymulacja yupi yupi

Do góry