reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem juz po .....
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Nie lubię torbieli..
No ale wreszcie cos sie dzieje :* Jak się z tym czujesz? :*

Jestem juz po .....
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Coś się zaczyna dziać, wiesz już na co czekać. A torbiel mam nadzieję zniknie i we wrześniu będą wreszcie bliźniaki :)

No i pani mówi ze komisja mnie chyba lubi bo jeżeli nie powstały zarodki to nie muszą mi przyznać następnego podejścia. ....
A jednak :rolleyes:
Gosiu proszę mnie wpisać 31 .08 . Wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji.
Teraz mogę zacząć szukać biletów na wakacje od 1 do 31 sierpnia mam wolne .
:D.

Ach jeszcze taka ciekawostka ....
Kazała mi przed zaczeciem antyków zrobić test ciążowy. ....
Mówię ale mój lewy jajnik tylko pracuje a tam nie mam jajowodu :sad:
Mówi to nie znaczy że nie możesz zajść w ciążę :oo: Mówię jak to :errr:
Jajowody są ruchome i ten prawy może przechwycić jajko które wyjdzie juz z lewego jajnika :huh:
No i nikt nie powiedział ze prawy nie zacznie .
Nie oszukujmy się masz mniejsze szanse niż mając 2 Jajowody ale szanse masz.
Także teraz plaża sex na plaży po plaży. .....
Postaram się jak mogę :laugh2:

Dokładnie Ewuńka: to, że działający jajowód masz przy niedziałającym jajniku to nic nie znaczy. W ciążę można zajść. A Ty nawet nie musisz nigdzie jechać żeby stworzyć fajne warunki. Plażę, palmę i drinki z parasolką masz pewnie tuż za drzwiami:-) :)

reklama
Dziewczyny chyba oszalałam. Kazałam M kupić sikańca... Dziś jest 39dc:p jak do jutra @ nie przyjdzie to rano robie. Ale bardziej myśle że to torbiel niż ciąża:(

Do góry