anika11
Fanka BB :)
West ja tez czekam juz 1,5 miesiaca, ale im blizej transferu tym gorzej to znosze, strasznie mi sie nastroj popsuł i pewnie juz taki zostanie do bety. Ile macie jeszcze mrozaczków?
Anika u nas wlasnie juz nie ma tych oznaczen klasy zarodków, wiem tylko, ze 2 sa słabiej rozwiniete, z lekarzem ciezko podjac dyskusje na jakis temat, zawsze i tak gasi moj entuzjazm, gdybym mogla to bym wzieła jedna top a druga ta slabsza, ale u nas tylko jeden zarodeczek, no coz jak sie teraz uda, to najwyzej wrocimy jeszcze po kolejnego kropka i bedzie wesola trójeczka tak jak chciałam
komunikatywny lekarz jest na wagę złota! wiem tylko, że zeby chcieli coś wiecej powiedziec, to trzeba drązyc i drązyc i nie dawac się zbyc.. ale ciezko, bo to nie powinno tak byc. niby mamy prawo do pełenj informacji (i dokumentacji) medycznej, ale jak przychodzi co do czego, to lekarze ogolnikami tylko operuja:/
nie martw się oznaczeniami zarodków! czasem te niby najlepsze odpadają w przedbiegach, a z tych słabszych są piękne dzieciaczki - wielu tu takich historii
i powiem Ci bardzo szczerze, ze jak dowiedziałam się, jakie mam zaradoki (transfer był odroczny ze wzgledu na prg), to nie wiem skąd, ale naprawdę mocno uwierzyłam w tego najsłabszego i intuicja mi podpowiedziała, że to bedzie dziewczynka