annemarie
Fanka BB :)
Daj linka do tej grupy bo nie wiem jak tam wejść
jestes od dawna w tej grupie i bylas tam pare minut temu,,,???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj linka do tej grupy bo nie wiem jak tam wejść
Taaaaaaa ja sama Ty jesteś tam szefemEwunka mozesz wejsc i sama pozmieniac,cie odblokowalam
mozesz u siebie pozmieniac co chcesz,nie wiesz jak czy co?Taaaaaaa ja sama Ty jesteś tam szefem
Udało mi sie znaleść przed chwila wcześniej nie wchodziłamjestes od dawna w tej grupie i bylas tam pare minut temu,,,???
Udało mi sie znaleść przed chwila wcześniej nie wchodziłam
Fajna masz klinike ze moglas sobie wybrac. Ja swoich nawet nie widzialam myslalam ze moze chociaz jakies zdjecie dadza podanego zarodka ale niestety tez niena początek poszłą blastka 6dniowa, bo ją chcielismu. potem zostały nam dwie pieciodniowe - 4ab i 3cc. przy drugim podejsciu lekarka zadecydowała, że bierzemy 3cc i tak oto zaczynam dzisiaj 25tydzien ciazy z moją dziewczynką
Fajna masz klinike ze moglas sobie wybrac. Ja swoich nawet nie widzialam myslalam ze moze chociaz jakies zdjecie dadza podanego zarodka ale niestety tez nie