reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde weszłam póżniej na forum a tu takie wiadomości!

Megi! Super. Czyli poprowadzi cię teraz Lewandowski? No on zajmuje się trudnymi przypadkami. A to podejście bedziesz miała u nich za free skoro tamto schrzanili?

Moniusia a ty nie chciałaś podchodzić do tej stymulacji a tu 8 jajec! Ale szał. Niech się teraz pieknie zapłodnią i bedziesz miała wymarzone przedszkole w domu:D Dawaj znać jak tylko bedziesz coś wiedzieć.

Najki trzymam za ciebie kciuki żeby badania dobrze wyszły:*

Natalka widzisz. Novum jest jednak ok;)

na początek poszłą blastka 6dniowa, bo ją chcielismu. potem zostały nam dwie pieciodniowe - 4ab i 3cc. przy drugim podejsciu lekarka zadecydowała, że bierzemy 3cc i tak oto zaczynam dzisiaj 25tydzien ciazy z moją dziewczynką :)
Fajna masz klinike ze moglas sobie wybrac. Ja swoich nawet nie widzialam :( myslalam ze moze chociaz jakies zdjecie dadza podanego zarodka ale niestety tez nie

Ann ja wieczorem coś wyskrobie i poproszę o dodanie do Naszych historii.

Dziewczynki kciukasy mocne za wizyty &&&&
Megi czyli klinika i lekarze potrafią naprawić swój błąd;)) super owocnego startu i finishu dla Ciebie:*

Fajna masz klinike ze moglas sobie wybrac. Ja swoich nawet nie widzialam :( myslalam ze moze chociaz jakies zdjecie dadza podanego zarodka ale niestety tez nie

To u nas przed transferem na monitorze pokazywali zarodki i który bedzie podany i mięli mi dać zdjęcie ale akurat trafiła się praktykantka i zapomniała wydrukować. Dostałam zdj zarodka już w macicy ale prawie nic nie widać:(

reklama
Do góry