reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez jestem w szoku, wiedziałam ze ktoś zawinił ale nie sądziłam ze ktoś sie nad tym pochyli i przyzna mi rację. Ja nawet tam nie dzwoniłam jeszcze bo nie wiedziałam czy drążyć ta sprawę czy odpuścić zeby juz sie nie denerwować a tu taka niespodzianka. Wiec miałam na razie odpuścić i zajac sie normalnym życiem ale wracam do walki raz jeszcze:) dziekuje za kciuki:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Najpiękniejsze rzeczy przychodzą nieoczekiwanie. Super

reklama
Najki - trzymam kciuki za to badanie, mam nadzieję że wynik bedzie pozytywny.

Dziewczyny, nie uwierzycie co się stało:) ja sama nie wierzę:) pamiętacie moją ostatnią klęskę? Zadzwonił do mnie dyrektor kliniki ze przeglądał moją teczkę i to jest nie do pomyślenia co się stało, ze moj organizm nie mogl tak nagle się popsuć. Ze chce mi pomoc i proponuje zebysmy uznali że tej ostatniej próby wogole nie było i jak chcę startować od następnej miesiączki to on mnie poprowadzi:)

Wiec możecie mnie wpisać na 14 - wizyta startowa:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ha czyli znalazl sie jeden ludzki lekarz ktory wziol cala wine za porazke poprzedniego lekarza na siebie. Nie martw sie oni dobrze trzesli portkami bo to byla sprawa pod prokurature

Ewunka ja tez lubie miec jakis plan, nie lubie tak bezczynnie czekac, wiec Cie rozumiem w 100% w koncu trafi sie TO jajeczko, ktore stanie sie waszym dzidziusiem :*
Mam plan A B C D. .... buhaha któryś zrealizuje :laugh2: Mam nadzieje że się trafi chodź mam na to 20 % .
Czasem zadaje sobie pytanie czemu ja. ? Co zrobiłam źle. ? A potem kolejne a co zrobiłam dobrze że mam co mam .
Zapominamy czasem doceniać rzeczy które mamy bo wydają nam się naturalne codzienne a ile ludzie nie ma tych dla nas "zwykłych " rzeczy .

✊✊✊✊ za dzisiejsze wizyty :) :* samych dobrych wiesci :) ✊✊✊
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety w koncu sa pozytywne forum zostalo odczarowane :)
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)
Trzymamy kciuki za madzionge i pisanke :*

Czesia moze bys sie tak pochwalila swoimi brzdacami :) chcesz zebysmy z niepewnosci co z wami wyzioneły ducha ;)

9:najki - kolposkopia

10:Ewunka - wizyta w klinice nowy plan dzialania
10: szila09 -wizyta u gin prowadzacego ciążę/ wizyta u genetyka
10: luna15 - wizyta w klinice
10: malutkilaczorek - 3 betowanie
10: husan - wizyta kończąca stymulację
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
15: Kajka89 - betowanie
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[/QUOTE]

Megi mega! ! Ale to bardzo dobrze świadczy o nich. Ciężko jest się przyznać do błędu. A lekarzom tym bardziej.
Dobrze, że udało Ci się trafić na "normalnego". I jyz optymizm czuć :)
Ty jesteś w rządowym? To kiedy start? Kciuki i żeby jyz bez takich przebojów i z pozytywnym finałem !! :*

Truskawko u mnie trochę się pokomplikowalo i narazie stan zawieszenia. Jeszcze się okaże czy startujemy czy musimy odpuścić.

Megi super!!! Mysle, ze faktycznie popełnili bład i jednak chca to naprawic, a to rzadko sie zdarza, zazwyczaj lekarze maja gdzies ;p
Anika a podali wam tego słabszego zarodka bo tak chcieliscie czy w klinice sami zdecydowali? i ilu dniowy to był zarodek? kurcze musze sie rozmowic z lekarzem, ale pewnie i tak mi podadza tego najsilniejszego jednak.

na początek poszłą blastka 6dniowa, bo ją chcielismu. potem zostały nam dwie pieciodniowe - 4ab i 3cc. przy drugim podejsciu lekarka zadecydowała, że bierzemy 3cc i tak oto zaczynam dzisiaj 25tydzien ciazy z moją dziewczynką :)

reklama
West ja tez czekam juz 1,5 miesiaca, ale im blizej transferu tym gorzej to znosze, strasznie mi sie nastroj popsuł i pewnie juz taki zostanie do bety. Ile macie jeszcze mrozaczków?
Anika u nas wlasnie juz nie ma tych oznaczen klasy zarodków, wiem tylko, ze 2 sa słabiej rozwiniete, z lekarzem ciezko podjac dyskusje na jakis temat, zawsze i tak gasi moj entuzjazm, gdybym mogla to bym wzieła jedna top a druga ta slabsza, ale u nas tylko jeden zarodeczek, no coz jak sie teraz uda, to najwyzej wrocimy jeszcze po kolejnego kropka i bedzie wesola trójeczka tak jak chciałam ;)

Do góry