reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny :)
Moniusia, super wynik! Bardzo się cieszę i trzymam kciuki, żeby wszystkie się zapłodniły.

Najki,powodzenia! Niech wynik będzie dobry, żebyś mogła iść dalej :-)

Ewunka, jak nastrój przed jutrem?

U mnie dziś jakiś gorszy dzień, źle się czuję, zaraz będę mieć @, w pracy od rana pogaduchy o dzieciach, wczoraj na spacerze pełno maluchów i ogólnie wszystko jest do d...:-/
Minął miesiąc od negatywnej bety i to też nie nastraja mnie pozytywnie. Plus jest taki,że jak dobrze pójdzie, to za miesiąc będę już startować i znów coś się będzie działo. Dla mnie jednak najgorszy jest ten czas teraz, nie ten po transferze :(
A dziękuję ja jestem nastrojowa pozytywnie jutro wielki dzień dowiem się jak moje flaki w środku czy gorzej czy lepiej . W głowie mam myśl czy ostatnia stymulacjia na pewno była dobrze przeprowadzona. .... nie wiem czy będzie awantura czy nie hi hi ale co to zmieni. .....
Ja mam najgorzej jak nie mam na co czekać jak nie mam daty nowego startu .Jak nie mogę planować dalej. ....
Ja mogę się stymulować co miesiąc w poszukiwaniu tego odpowiedniego jajka. Jest to dla mnie stres emocje ale dające tą nadzieje ze szukam. ...tego jajka
Jutro mam nadzieje poznam jakieś daty i będę mogła planować wakacje

Ewunka ja tez lubie miec jakis plan, nie lubie tak bezczynnie czekac, wiec Cie rozumiem w 100% w koncu trafi sie TO jajeczko, ktore stanie sie waszym dzidziusiem :*

Hej ja w szpitalu nadal. Jutro mam nadzieję że wyjdę bo tak to dopieri w poniedziałek puszczą. Więc oby nic nie bolało. Dzisiaj będę miała usg mam.nadzieje że przez lekarza robione nie przez stażystke

Najki - trzymam kciuki za to badanie, mam nadzieję że wynik bedzie pozytywny.

Dziewczyny, nie uwierzycie co się stało:) ja sama nie wierzę:) pamiętacie moją ostatnią klęskę? Zadzwonił do mnie dyrektor kliniki ze przeglądał moją teczkę i to jest nie do pomyślenia co się stało, ze moj organizm nie mogl tak nagle się popsuć. Ze chce mi pomoc i proponuje zebysmy uznali że tej ostatniej próby wogole nie było i jak chcę startować od następnej miesiączki to on mnie poprowadzi:)

Wiec możecie mnie wpisać na 14 - wizyta startowa:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!!
Moniusia super, ze tyle jajeczek, dawaj znac jak bedziesz wiedziec ile sie zapłodniło :*
Pisanka jak tam? dalej w szpitalu?
West a co u Ciebie? podchodzisz do crio w najblizszym czasie?
Kate to dałas mi do myslenia z tymi wolnymi zarodkami :D ja mam 2 takie zarodeczki, blastki, ale słabiej sie rozwineły, a dwa mi jeszcze zostały takie super super, to pewnie chłopaki. Natomiast lekarz powiedział, ze podaja zarodki od najlepszych do najsłabszych, boje sie ryzykowac z podaniem tych gorszych...
U mnie na pierwszy rzut poszedl najlepszy - ale nie chcial z nami zostać i straciliśmy gp w 6tyg. Za drugim podano nam teoretycznie najslabszy i jakos tak po rozmowach na watku (Kate;) wiedzialm, ze tp dziewczynka:) :)
Czeka na nas jeszcze jedna blastla:)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie uwierzycie co się stało:) ja sama nie wierzę:) pamiętacie moją ostatnią klęskę? Zadzwonił do mnie dyrektor kliniki ze przeglądał moją teczkę i to jest nie do pomyślenia co się stało, ze moj organizm nie mogl tak nagle się popsuć. Ze chce mi pomoc i proponuje zebysmy uznali że tej ostatniej próby wogole nie było i jak chcę startować od następnej miesiączki to on mnie poprowadzi:)

Megi cudownie !!!!!!!
Strasznie sie ciesze!!!! Kurde na prawde w tym Novum porzadni ludzie pracuja. Ja bylam wczoraj na wizycie u kolejnej pani Doktor (w sensie kazda wizyta w trakcie stymulacji wypadala u kogos innego) i dzwonila mnir konsultowac z szefowa. Powiedziala w ogole ze powinnam byc prowadzona przez kierownictwo bo oni sie zajmuja "trudnymi" przypadkami albo takimi jak ja, gdzie jest to juz 3 proba. Zrobilo mi sie milo. Poczulam ze komus tam na naszym powodzeniu rowniez zalezy :)
Kciuki kochana!!!! Kibicuje Ci z calych sil! ❤

Wam dziewczyny dziekuje za kciuki :)

Super ;) bardzo sie cieszę kochana ;) powodzenia trzymam kciuki ;)))

Megi cudownie !!!!!!!
Strasznie sie ciesze!!!! Kurde na prawde w tym Novum porzadni ludzie pracuja. Ja bylam wczoraj na wizycie u kolejnej pani Doktor (w sensie kazda wizyta w trakcie stymulacji wypadala u kogos innego) i dzwonila mnir konsultowac z szefowa. Powiedziala w ogole ze powinnam byc prowadzona przez kierownictwo bo oni sie zajmuja "trudnymi" przypadkami albo takimi jak ja, gdzie jest to juz 3 proba. Zrobilo mi sie milo. Poczulam ze komus tam na naszym powodzeniu rowniez zalezy :)
Kciuki kochana!!!! Kibicuje Ci z calych sil! [emoji173]

Wam dziewczyny dziekuje za kciuki :)

Ja tez jestem w szoku, wiedziałam ze ktoś zawinił ale nie sądziłam ze ktoś sie nad tym pochyli i przyzna mi rację. Ja nawet tam nie dzwoniłam jeszcze bo nie wiedziałam czy drążyć ta sprawę czy odpuścić zeby juz sie nie denerwować a tu taka niespodzianka. Wiec miałam na razie odpuścić i zajac sie normalnym życiem ale wracam do walki raz jeszcze:) dziekuje za kciuki:)

reklama
Megi super!!! Mysle, ze faktycznie popełnili bład i jednak chca to naprawic, a to rzadko sie zdarza, zazwyczaj lekarze maja gdzies ;p
Anika a podali wam tego słabszego zarodka bo tak chcieliscie czy w klinice sami zdecydowali? i ilu dniowy to był zarodek? kurcze musze sie rozmowic z lekarzem, ale pewnie i tak mi podadza tego najsilniejszego jednak.

Do góry