reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Czułam , wiedziałamCześć dziewczynki
Dzisiaj o 10.13 rano przyszedł na świat nasz synek. Waży 1200gram, jest zdrowy, śliczny i uraczył nas od razu swoim głosem :-)
Pozdrawiam - dumna mamusia
Wielkie gratulacje duzo sily i zdrowka dla maluszka :*
annemarie
Kurczę ;( szacunek dla ciebie ja bym psychicznie nie dała rady tyle razy próbować ;/ próbujesz dalej czy juz nie?
oczywiscie ,ze jade z koksem dalej jak sobie sama nie urodze to nikt tego za mnie nie zrobi
malutkikaczorek
Gratulacje i zdrówka życzę!!!!Cześć dziewczynki
Dzisiaj o 10.13 rano przyszedł na świat nasz synek. Waży 1200gram, jest zdrowy, śliczny i uraczył nas od razu swoim głosem :-)
malutkikaczorek
To podziwiam za wytrwałość a powiedz bo czasami dziewczyny piszą ze biorą nospe a ja mam w domu nospa Max tez moze byc czy tylko ta zwykła moze?oczywiscie ,ze jade z koksem dalej jak sobie sama nie urodze to nikt tego za mnie nie zrobi
Cześć dziewczynki
Gratulacje niech rośnie zdrowo a Tobie życzę duzo siły i radości z macierzyństwa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
annemarie
Magi, jak sie miewasz kochana?Gratulacje niech rośnie zdrowo a Tobie życzę duzo siły i radości z macierzyństwa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: