anika11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i dużo zdrowia dla Maluszka :-)Cześć dziewczynki
Dzisiaj o 10.13 rano przyszedł na świat nasz synek. Waży 1200gram, jest zdrowy, śliczny i uraczył nas od razu swoim głosem :-)
Pozdrawiam - dumna mamusia
O rany, gratuluję!:-*Cześć dziewczynki
Dzisiaj o 10.13 rano przyszedł na świat nasz synek. Waży 1200gram, jest zdrowy, śliczny i uraczył nas od razu swoim głosem :-)
Bedzie dobrze jestes pod opiekaDziewczynki ja już leżę. Czekam aż ktoś mnie zbada ale.przynajmniej mnie przyjęli... Ciekawe kiedy ktoś przyjdzie.... Jestem u siebie w szpitaku w tzw umieralni
Super baraszkuja i to niezle a poza tym wszystko ok ??Dziewczyny miałam badanie. Wzięli krew i milimetr sikow bo tyke wycisnelam z siebie. Widzialam dzieciaczki ale.tak się odbijaly że nie dało się ich dobrze zmierzyć i wyszły gowniane pomiary ale jeden złapali na 4,30 drugi na 3.76 cm więc mam sobie usrednic hahah bo zmierzyli ich ja szybko na oko... Ale przynajmniej popatrzylam jak się bawią w środku to pewnie te zelki ale na usg wskazywało na 11 tydzien więc gonią maleństwa. A i wogole mam.podobno olbrzymią nadzerke a to.dziwne bo w klinice 27 mnie badali... Nadzerke miałam zawsze ale mała być może teraz się cośpowiększyła. Ciekawe co dalej.
Kochanie gratulacje dla mamusi i tatusia :*Cześć dziewczynki
Koralik ja ostatnio tez pytalam w tym temacie...dziewczyny doradzily mi zeby brac raz dziennie rano...Hej Laseczki kupilam koenzym Q10 30mg bo podobne lepsze jajka po nim są. Czy ktoras z Was bardziej obeznana z tematem moze mi powiedziec jak to brac? Czy poprostu sugerowac sie ulotka tzn 1-2 kapsulki dziennie?