reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam. Kaczorku trzymam kciuki za twojego kropka ! niech ładnie rośnie :)
Ja po wizycie. Od jutra 16dc do 28dc mam brać estroferm 1*1, poczekać na @ i od 2dc do 7dc puregon 1*150ml. 8dc mam się stawić na krew i chyba pierwsze podglądanko. Dziewczyny czy to jest krótki protokół?
Poprzednio miałam chyba długi.

reklama
Ja po wizycie. Od jutra 16dc do 28dc mam brać estroferm 1*1, poczekać na @ i od 2dc do 7dc puregon 1*150ml. 8dc mam się stawić na krew i chyba pierwsze podglądanko. Dziewczyny czy to jest krótki protokół?
Dlugi,tak mi wyglada

To na kiedy dopisac Ciebie w kalendarzu

reklama
Na razie nie mam konkretnej daty. Od jutra estroferm do 28dc i czekam na @, a potem od 2dc puregon. Mam nadzieję, że jeszcze w czerwcu zaczniemy :)

Do góry