ewelin86
Fanka BB :)
Jeden został ze mną. Jutro nie ma sensu robić bo za dużo nie wzrośnie. Poczekaj do środyA jak jutro zrobię betę bedzie cos więcej wiadomo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeden został ze mną. Jutro nie ma sensu robić bo za dużo nie wzrośnie. Poczekaj do środyA jak jutro zrobię betę bedzie cos więcej wiadomo?
Myślisz ze mam szanse z taka niska beta? ;(Jeden został ze mną. Jutro nie ma sensu robić bo za dużo nie wzrośnie. Poczekaj do środy
No to sie nie udało ;(
niska ale wyższa niz moja beta ;(Niekoniecznie! Mi oba się zaimplantowały tylko jeden przestał się rozwijać ale nie wiem czy jest zależność między beta a ciążą bliżniaczą lub pojedyńczą. Powtórz za dwa dni bo jutro to nie ma sensu bo za mały przyrost. No i spójrz na Ewelin. Ona startowała z niska beta a ciąża ładnie się rozwija Głowa do góry!
niska ale wyższa niz moja beta ;(
Ahm piękne na reszcie się nie znamKaczorku - jest szansa! implantacja mogła być później, a wtedy automatycznie beta jeszcze nie zdążyła by urosnąć.
mam wyniki.
progesteron 1.11
e2 38
amh 2.19