reklama
lile
Fanka BB :)
Oddalam krew na to amh i reszte, boje sie sprawdzac wyniki :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W wiec wróciliśmy do domu już razem z naszymi kropkami mam. [emoji1][emoji4][emoji1][emoji4] i teraz czekamy na nasze szkraby [emoji5][emoji4]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Oddalam krew na to amh i reszte, boje sie sprawdzac wyniki :/
Masz juz wyniki?
gosia321
Gratulacje mamusiu :*W wiec wróciliśmy do domu już razem z naszymi kropkami mam. [emoji1][emoji4][emoji1][emoji4] i teraz czekamy na nasze szkraby [emoji5][emoji4]
Ewunka
Dziś będziesz mieć wynik. ?Oddalam krew na to amh i reszte, boje sie sprawdzac wyniki :/
Gosiu oby [emoji1]betuje 15, ale tym razem jestem spokojniejsza teraz leżę i patrze jak mój M gotuje coś pięknego .hahah.. nasz dom ,nasza kuchnia a nawet soli zajść nie może ..[emoji23][emoji23][emoji23]Gratulacje mamusiu :*
malutkikaczorek
Lekarz dzwonił mówił ze generalnie beta powinna byc większa ;( ale kazał powtórzyć za dwa dni ;( a wy jakie miałyście bety? Zaznaczam ze mam jeden dwudniowy zarodek
reklama
gosia321
Betujesz przedemna hmm to ja juz nic nie rozumiemGosiu oby [emoji1]betuje 15, ale tym razem jestem spokojniejsza teraz leżę i patrze jak mój M gotuje coś pięknego .hahah.. nasz dom ,nasza kuchnia a nawet soli zajść nie może ..[emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: