reklama
Ewunka
Fanka BB :)
WspanialeEwunka, tak dziś 8 dzień stymulacji,byłam na wizycie. Jeszcze w pon. wizyta i chyba w środę punkcja. Jest 6 jaj po 18-19mm.
koralik83
Kurcze nie pamietam na którym...będę 17 to sie dowiem leki gdzies mam zapisane ale zostawiłam kartke w domu a jadę na zakupy właśnie. Dawek chyba mi nie rozpisala jeszcze, na startowej wizycie pewnie dostane.Wiem tylko ze na krotkim tym razem będę. Mam nadzieje ze jajeczek bedzie wiecej..Siostro wiesz już jakie leki i jakie dawki. ?
Nie mów ze torbiel na lewym jajniku bo to juz by były za duże podobieństwa .
Ja raczej zacznę z lipcowym ( badz sierpniowym )okresem . Może też na urodziny się dowiem ze udało się mieć zarodek .
Powodzenia
Ewciu ja wierzę że teraz Ci sie uda i razem te nasze ciaze przejdziemy.w kupie raźniej
Czesia w komplecie?
Gosia jak Ty tam?
Aniolkowa jak skurcze? Maly mam nadzieje spokojny :*
Najki &&&& :*
Ewelin Mamusko, jak bąbelek? :*
Melduje poslusznie, ze nasz komplet nienaruszonyKurcze nie pamietam na którym...będę 17 to sie dowiem leki gdzies mam zapisane ale zostawiłam kartke w domu a jadę na zakupy właśnie. Dawek chyba mi nie rozpisala jeszcze, na startowej wizycie pewnie dostane.Wiem tylko ze na krotkim tym razem będę. Mam nadzieje ze jajeczek bedzie wiecej..
Ewciu ja wierzę że teraz Ci sie uda i razem te nasze ciaze przejdziemy.w kupie raźniej
Czesia w komplecie?
Gosia jak Ty tam?
Aniolkowa jak skurcze? Maly mam nadzieje spokojny :*
Najki &&&& :*
Ewelin Mamusko, jak bąbelek? :*
Fusun
Agatek, Preis jest najlepszy. To żywa legenda. Jeżeli taśma okaże się prawdą to on to zoperuje. Nie takie rzeczy robi. Jest jednym z nielicznych lekarzy w Pl. (a może jedynym) którzy np.rozdzielają naczynia w łożysku bliźniętom jednojajowym przy syndromie TTS. Jest naprawdę dobry.
gosia321
Nie wiem co tam za literki bylu pamietam tylko ze morula kompaktujacaJak P8A to córa będzie 3mam kciuki.
A skad wiesz ze cora?? Po czym to mozna poznac
reklama
gosia321
:* trzymam kciuki zeby wszystko bylo okGosia, dziękuję za piękny wpis w kalendarzu :* aż się poplakalam !!!
Za dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki
A wszystkim miłego dnia
Mam nadzieje ze doproeadzil do lez szczescia bo nie chcialam wywolac zlych mysli
Podziel się: