reklama
iga2421
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny co się z wami dzieje?
Jak dolaczylam do tego forum to byla zajebista atmosfera a teraz co jakiś czas wybuchają awantury aż się czytać tego nie chce.
Czy naprawdę sprawia wam przyjemność wyzywanie się jedna na drugiej, wracanie po raz setny do tego samego i zrzucanie winy na kogoś. "nie to ona zaczęła temat, znowu jej nie pasuje, ja jestem niewinna itp"
Wiem że wszystkie jestesmy naladowane hormonami i nie trudno o wybuch ale skoro sprawa jest zamknięta to po co do tego wracać?
Szanujmy się i wspierajmy bo kazda z nas przezywa swoja tragedie a reszta powinna ja wspierać. Juz sam wyrok ivf sprawia ze mamy przechlapane. Nie dokladajmy sobie stresów.
Pozdrawiam was serdecznie i życzę żeby kazda z was doczekala się swojego cudu.
Jak dolaczylam do tego forum to byla zajebista atmosfera a teraz co jakiś czas wybuchają awantury aż się czytać tego nie chce.
Czy naprawdę sprawia wam przyjemność wyzywanie się jedna na drugiej, wracanie po raz setny do tego samego i zrzucanie winy na kogoś. "nie to ona zaczęła temat, znowu jej nie pasuje, ja jestem niewinna itp"
Wiem że wszystkie jestesmy naladowane hormonami i nie trudno o wybuch ale skoro sprawa jest zamknięta to po co do tego wracać?
Szanujmy się i wspierajmy bo kazda z nas przezywa swoja tragedie a reszta powinna ja wspierać. Juz sam wyrok ivf sprawia ze mamy przechlapane. Nie dokladajmy sobie stresów.
Pozdrawiam was serdecznie i życzę żeby kazda z was doczekala się swojego cudu.
Jak P8A to córa będzie 3mam kciuki.Doba 5
Ewunka
Megi przed Tobą wspaniały czas już za parę dni będziesz w ciąży
Megi powodzenia!!!
O ktorej Megi ma pick'up?? Wiecie moze?
O 9:30 siedzę juz i czekam
Dzien dobry wszystkim
Megi* trzymam mocno kciuki za dzisiajsza punkcje mnostwa dorodnych jajec :*
Ewunka super wkoncu wyznaczyli ci termin wracasz z nami do walki o marzenia tym razem bedzie dobrze
Dzieki czekam na swoją kolej pod zabiegowym
Nie mogłam doczekać się wizyty dziś przysłali mi 2 .
10.06
17.06 .
Znów jestem w kalendarzu yupi .
Żeby Bozia dała mi teraz szanse mieć chodź 1 zarodek bym mogła zostać mama .
Super to juz niedługo bardzo sie cieszę że juz będziesz mogła zaczynać.
Dziękuję wszystkim za kciuki z całego serca. Zostawmy juz złą atmosferę za sobą, kazda przezywa swoj dramat na swoj sposob, fakt, że gdzieś tam tej empatii czasem brakuje, ja staram się przymykać na to oko, rozumieć, chociaż czasem faktycznie ciezko. Duzo mądrych slow juz zostało powiedziane wczoraj, napewno kilka osob wyciągnie z nich wnioski, inne przejdą obojętnie. Ale pamietajmy ze wszystkie jestesmy tu po to, zeby tą trudną drogę przejść razem. Buziaki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Siostro wiesz już jakie leki i jakie dawki. ?
Nie mów ze torbiel na lewym jajniku bo to juz by były za duże podobieństwa .
Ja raczej zacznę z lipcowym ( badz sierpniowym )okresem . Może też na urodziny się dowiem ze udało się mieć zarodek .
Powodzenia
Nie mów ze torbiel na lewym jajniku bo to juz by były za duże podobieństwa .
Ja raczej zacznę z lipcowym ( badz sierpniowym )okresem . Może też na urodziny się dowiem ze udało się mieć zarodek .
Powodzenia
Ostatnia edycja:
Ewunka
Aniolkowa jak synek grzecznie słucha cioci i siedzi w brzuszku. ?
Czesia .?
Gosia jak się czujesz w ciąży. ?
Falka odezwij się
Anna masz już datę histeroskopi. ?
Moniusia przyszła @ zaczelas stymulację. ?
Najki dziś podgląd. ?
madzionga ta szyjka blizniacza często się skraca wcześniej ale zostaję na bezpiecznym poziomie dbaj o siebie i moje bliźniaki
Życzę wszystkim w ten piękny słoneczny dzień dużo radości .
Czesia .?
Gosia jak się czujesz w ciąży. ?
Falka odezwij się
Anna masz już datę histeroskopi. ?
Moniusia przyszła @ zaczelas stymulację. ?
Najki dziś podgląd. ?
madzionga ta szyjka blizniacza często się skraca wcześniej ale zostaję na bezpiecznym poziomie dbaj o siebie i moje bliźniaki
Życzę wszystkim w ten piękny słoneczny dzień dużo radości .
reklama
Podziel się: