reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde dziewczyny co się z wami dzieje?
Jak dolaczylam do tego forum to byla zajebista atmosfera a teraz co jakiś czas wybuchają awantury aż się czytać tego nie chce.
Czy naprawdę sprawia wam przyjemność wyzywanie się jedna na drugiej, wracanie po raz setny do tego samego i zrzucanie winy na kogoś. "nie to ona zaczęła temat, znowu jej nie pasuje, ja jestem niewinna itp"
Wiem że wszystkie jestesmy naladowane hormonami i nie trudno o wybuch ale skoro sprawa jest zamknięta to po co do tego wracać?
Szanujmy się i wspierajmy bo kazda z nas przezywa swoja tragedie a reszta powinna ja wspierać. Juz sam wyrok ivf sprawia ze mamy przechlapane. Nie dokladajmy sobie stresów.
Pozdrawiam was serdecznie i życzę żeby kazda z was doczekala się swojego cudu.

Megi powodzenia!!!
O ktorej Megi ma pick'up?? Wiecie moze?:)

O 9:30:) siedzę juz i czekam:)

Dzien dobry wszystkim :)

Megi* trzymam mocno kciuki za dzisiajsza punkcje mnostwa dorodnych jajec :) :*

Ewunka super wkoncu wyznaczyli ci termin wracasz z nami do walki o marzenia tym razem bedzie dobrze :)

Dzieki:) czekam na swoją kolej pod zabiegowym:)

Nie mogłam doczekać się wizyty dziś przysłali mi 2 :laugh2:.
10.06
17.06 .
Znów jestem w kalendarzu yupi .
Żeby Bozia dała mi teraz szanse mieć chodź 1 zarodek bym mogła zostać mama .

Super:) to juz niedługo:) bardzo sie cieszę że juz będziesz mogła zaczynać.

Dziękuję wszystkim za kciuki z całego serca. Zostawmy juz złą atmosferę za sobą, kazda przezywa swoj dramat na swoj sposob, fakt, że gdzieś tam tej empatii czasem brakuje, ja staram się przymykać na to oko, rozumieć, chociaż czasem faktycznie ciezko. Duzo mądrych slow juz zostało powiedziane wczoraj, napewno kilka osob wyciągnie z nich wnioski, inne przejdą obojętnie. Ale pamietajmy ze wszystkie jestesmy tu po to, zeby tą trudną drogę przejść razem. Buziaki:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniolkowa jak synek grzecznie słucha cioci i siedzi w brzuszku. ?
Czesia .?
Gosia jak się czujesz w ciąży. ?
Falka odezwij się
Anna masz już datę histeroskopi. ?
Moniusia przyszła @ zaczelas stymulację. ?
Najki dziś podgląd. ?
madzionga ta szyjka blizniacza często się skraca wcześniej ale zostaję na bezpiecznym poziomie dbaj o siebie i moje :-) :) bliźniaki
Życzę wszystkim w ten piękny słoneczny dzień dużo radości .

reklama
Do góry