reklama
A mi się wydaje, że to Ty wyolbrzymiasz. I przy ostatniej kłótni tez trochę rozdmuchalas. Teraz próbujemy skleic to forum, a Ty znów z negatywnym podejściem. Proszę zacznijcie patrzyć na siebie, czy oby kogoś nie urazilyscie czymś.Po wczorajszych gorzkich zalach odechcialo mi sie forum...k...a ile mozna miec te same pretensje,ile mozna rozstrzasac wkolko to samo...znowu wywlekanie...
3 miesiące temu nie można było nadrobić forum. Taka produkcja była, a teraz?
gosia321
Fanka BB :)
Musza sie czesciej przypominac jak siebie nie widza bo nie zawsze mam wolny caly dzien a pozniej przy nadrabianiu cos mozna przeoczycGosia dziewczyny wybaczą
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Megi kciuki za dużo i za dorodne jajka
Najki, moniusia &&&&&&&&&&&&
Dziekuje że pytacie, mały szaleje w brzuszku a skurczy bardzo mało. W szpitalu bedziemy jeszcze minimum 3 tygodnie :-)
Gosia :-*
Miłego dnia wszystkim życze, bez stresu ;-)
Dziekuje że pytacie, mały szaleje w brzuszku a skurczy bardzo mało. W szpitalu bedziemy jeszcze minimum 3 tygodnie :-)
Ewunka
Gdybyś miała taką moc ze to wiesz. .....Bedzie bedzie ja wam to mowie ze t razem sie uda
Ale na pewno Twoje ciepłe myśli w moja stronę coś pomaga
Ewunka
Nie niektóre dziewczyny nie chciały być w kalendarzu. A ja mam takie wieści z innych źródełShit to az tak nawalilam przez ten tydzien z kalendarzem ze przegapilam pare osob
Ewunka
Ciocia obstawia 6 tygodniMegi kciuki za dużo i za dorodne jajka
reklama
Tak,tak,faktycznie to ja wylewam zale i wyciagam bezsensownie cos co juz wszyscy olali. No przepraszam bardzo...A mi się wydaje, że to Ty wyolbrzymiasz. I przy ostatniej kłótni tez trochę rozdmuchalas. Teraz próbujemy skleic to forum, a Ty znów z negatywnym podejściem. Proszę zacznijcie patrzyć na siebie, czy oby kogoś nie urazilyscie czymś.
3 miesiące temu nie można było nadrobić forum. Taka produkcja była, a teraz?
Podziel się: