reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Melduje sie ze jestem. Przebrnelam przez milion postów, az strach Was same na pol dnia zostawic :)
Westi, odezwalas sie :* jak się masz Kochana?

A ja tak. Dzis zrobilam sobie posiewy i cytologia no bo jak juz poszlam to czemu nie :) badan z krwi nie musze bo mam aktualne. M dostał rozpiske co ma sobie przebadac. Niestety qrrrrr mam torbiel 4 cm ktora sie nie wchłonie. Teoretycznie powinna byc zoperowana ale na razie jej nie ruszamy bo już w przeciągu roku mialam 3 operacje i niech mi wszystko odpocznie. Jak bede w ciąży to ma zniknąć :D dr stwierdzila ze sprobujemy z krótkim protokolem bo poprzedni długi dal tylko 5 jajec. No to zobaczymy. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakies jajka wysiedze to w polowie lipca bedzie punkcja i transfer.Podamy 2 zarodki.Czyli bete bede robic na swoje urodziny.Lepszego prezentu nie moge sobie wymarzyc :)
Super kochana rewelacyjne wiadomosci :*

reklama
nie nie podchodzimy, 6 lat walki wykończyły nas finansowo. W tym roku nas po prostu już nie stać. Naturalne starania w tym roku.
Kiedys i dla ciebie dla kazdej z nas nadejdzie taki dzien w ktorym wszystkie bedziemy sie cieszyc ze mamy male brzdace.
Niestety finanse w tej kwesti przekreslaja marzenia na jakis czas ale na szvzescie na krotko :)
Miejmy nadzieje ze refundacja jeszcze bedzie kiedys w naszym kraju
Trzymam kciuki za ciebie babelku nawet w naturalnych staraniach obys byla takim drugim przypadkiem jak Mgs :*

Kiedys i dla ciebie dla kazdej z nas nadejdzie taki dzien w ktorym wszystkie bedziemy sie cieszyc ze mamy male brzdace.
Niestety finanse w tej kwesti przekreslaja marzenia na jakis czas ale na szvzescie na krotko :)
Miejmy nadzieje ze refundacja jeszcze bedzie kiedys w naszym kraju
Trzymam kciuki za ciebie babelku nawet w naturalnych staraniach obys byla takim drugim przypadkiem jak Mgs :*
My niestety nie załapaliśmy się na program rządowy, tylko komercyjnie. Ciągle coś było nie tak i przedłużało się leczenie. A jak spełnialiśmy już wszystkie warunki do programu (chodziło głównie o 4 IUI) to okazało się, że już nie ma kasy. Trudno.
Będziemy grać takimi kartami, jakie da nam los.

My niestety nie załapaliśmy się na program rządowy, tylko komercyjnie. Ciągle coś było nie tak i przedłużało się leczenie. A jak spełnialiśmy już wszystkie warunki do programu (chodziło głównie o 4 IUI) to okazało się, że już nie ma kasy. Trudno.
Będziemy grać takimi kartami, jakie da nam los.
My tez nie zdazylismy sie zalapac :(

reklama
Do góry