dorota1984
Zaciekawiona BB
Dobrej nocki Kochane. Zmykam do łóżka. Brzuch za mocno boli.
Kolorowych snów
Kolorowych snów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymaj sie dobranocDobrej nocki Kochane. Zmykam do łóżka. Brzuch za mocno boli.
Kolorowych snów
Odezwałam się na chwilę. Wywołało mnie.
Ja jeszcze żyje czasem Was podczytuje i trzymam kciukasy :*
Melduje sie ze jestem. Przebrnelam przez milion postów, az strach Was same na pol dnia zostawic
Westi, odezwalas sie :* jak się masz Kochana?
A ja tak. Dzis zrobilam sobie posiewy i cytologia no bo jak juz poszlam to czemu nie badan z krwi nie musze bo mam aktualne. M dostał rozpiske co ma sobie przebadac. Niestety qrrrrr mam torbiel 4 cm ktora sie nie wchłonie. Teoretycznie powinna byc zoperowana ale na razie jej nie ruszamy bo już w przeciągu roku mialam 3 operacje i niech mi wszystko odpocznie. Jak bede w ciąży to ma zniknąć dr stwierdzila ze sprobujemy z krótkim protokolem bo poprzedni długi dal tylko 5 jajec. No to zobaczymy. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakies jajka wysiedze to w polowie lipca bedzie punkcja i transfer.Podamy 2 zarodki.Czyli bete bede robic na swoje urodziny.Lepszego prezentu nie moge sobie wymarzyc
Dziekuje narazie dobrze bolinie brzuch ale lykam nospe i dobrze sie nastawiam na najblizsze 2 tygodnie po slowach otuvhy od embriologa
Dzięki butterfly ;-) synek ma sie dobrze, położne sie śmieją, że będę mieć pełne ręce roboty, bo już daje nam sie tu nieźle we znaki - nie lubi ktg i ciagle sie chowa i odpycha ten krążek. Ja skurcze raz mam raz nie. Dzis mi lekarz powiedział, że na pewno zostaje w szpitalu przez kolejne 3 tygodnie.
A z imieniem to bedzie przeprawa, bo nie umiemy dojść do porozumienia. Dla mnie to jest Kacperek i nie widze innej opcji a mój mowi stanowcze nie. Ach z tymi chłopami ;-)
Megi co u Was,bo stracilam w tym burdelu kompletnie rozeznanie
Tak kochana musimy je w koncu odczarowacTo dawaj znać cześciej ze żyjesz raz lepsze, raz gorsze to życie ale zawsze w kupie raźniej.
I super ja tez teraz idę krótkim i czuję się rewelacyjnie w porównaniu z długim i fizycznie i psychicznie bedzie prezent na urodziny cos czuje
Musi byc dobrze, pamiętaj że naszą rolą jest przełamanie złej passy na forum
A co chłop obstawia?
Jutro punkcja i zaczyna się moj ulubiony psychiczny kołowrotek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa juz tydzien jestem I trzymaja mnie jeszcze zeby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszku bo cos sie za szybko pcha na świat. Mam 27tcA czemu zostajesz? Ktory to tydzien
Poglaskaj Kacperka I trzymajcie sie
Ewa juz tydzien jestem I trzymaja mnie jeszcze zeby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszku bo cos sie za szybko pcha na świat. Mam 27tc
Megi nawet nie pytaj jakie imiona mój wymyśla :-)
Megi,zycze Ci z calego serca,zeby w koncu bylo pozytywnieTo dawaj znać cześciej ze żyjesz raz lepsze, raz gorsze to życie ale zawsze w kupie raźniej.
I super ja tez teraz idę krótkim i czuję się rewelacyjnie w porównaniu z długim i fizycznie i psychicznie bedzie prezent na urodziny cos czuje
Musi byc dobrze, pamiętaj że naszą rolą jest przełamanie złej passy na forum
A co chłop obstawia?
Jutro punkcja i zaczyna się moj ulubiony psychiczny kołowrotek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom