reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odezwałam się na chwilę. Wywołało mnie.
Ja jeszcze żyje :) czasem Was podczytuje i trzymam kciukasy :*

To dawaj znać cześciej ze żyjesz:) raz lepsze, raz gorsze to życie ale zawsze w kupie raźniej.

Melduje sie ze jestem. Przebrnelam przez milion postów, az strach Was same na pol dnia zostawic :)
Westi, odezwalas sie :* jak się masz Kochana?

A ja tak. Dzis zrobilam sobie posiewy i cytologia no bo jak juz poszlam to czemu nie :) badan z krwi nie musze bo mam aktualne. M dostał rozpiske co ma sobie przebadac. Niestety qrrrrr mam torbiel 4 cm ktora sie nie wchłonie. Teoretycznie powinna byc zoperowana ale na razie jej nie ruszamy bo już w przeciągu roku mialam 3 operacje i niech mi wszystko odpocznie. Jak bede w ciąży to ma zniknąć :D dr stwierdzila ze sprobujemy z krótkim protokolem bo poprzedni długi dal tylko 5 jajec. No to zobaczymy. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakies jajka wysiedze to w polowie lipca bedzie punkcja i transfer.Podamy 2 zarodki.Czyli bete bede robic na swoje urodziny.Lepszego prezentu nie moge sobie wymarzyc :)

I super:) ja tez teraz idę krótkim i czuję się rewelacyjnie w porównaniu z długim i fizycznie i psychicznie:) bedzie prezent na urodziny cos czuje;)

Dziekuje narazie dobrze bolinie brzuch ale lykam nospe i dobrze sie nastawiam na najblizsze 2 tygodnie po slowach otuvhy od embriologa :)

Musi byc dobrze, pamiętaj że naszą rolą jest przełamanie złej passy na forum;)

Dzięki butterfly ;-) synek ma sie dobrze, położne sie śmieją, że będę mieć pełne ręce roboty, bo już daje nam sie tu nieźle we znaki - nie lubi ktg i ciagle sie chowa i odpycha ten krążek. Ja skurcze raz mam raz nie. Dzis mi lekarz powiedział, że na pewno zostaje w szpitalu przez kolejne 3 tygodnie.
A z imieniem to bedzie przeprawa, bo nie umiemy dojść do porozumienia. Dla mnie to jest Kacperek i nie widze innej opcji a mój mowi stanowcze nie. Ach z tymi chłopami ;-)

A co chłop obstawia?:)

Megi co u Was,bo stracilam w tym burdelu kompletnie rozeznanie:)

Jutro punkcja:) i zaczyna się moj ulubiony psychiczny kołowrotek:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Westi szkoda że w takiej sytuacji się wypowiedziałas ale dobrze wiedzieć że stawiasz się do pionu;) trzymam mocno kciuki za Ciebie.&
Ja nie będę się wypowiadać bo szkoda słów i nerwów wszystkich nas skoto i tak idzie to w eter;/
Aniołkowa super że dalej synus w brzuszku oby tak dalej;)
Magdziora trzymam bardzo kciuki żeby szyjka dalej się nie kurczyla i maluszki miały czas żeby nabrać masy i opuścić mamusię duże i gotowe&&
Annemarie oby Twoje badania pozwoliły Ci na dalsze działanie zakończone wysoka beta;)&
Aniko super że Pola już tak szaleje nareszcie doczekałas się ruchów;)) tyle przeszlas więc nagroda jest warta;)
Czesia brak meldunku co Tobą?

To dawaj znać cześciej ze żyjesz:) raz lepsze, raz gorsze to życie ale zawsze w kupie raźniej.

I super:) ja tez teraz idę krótkim i czuję się rewelacyjnie w porównaniu z długim i fizycznie i psychicznie:) bedzie prezent na urodziny cos czuje;)

Tak kochana musimy je w koncu odczarowac :)
Powodzenia jutro na punkcji dorodnego jajobrania :) i oby wszystkie jajeczka pieknie sie zaplodnily✊✊✊

A czemu zostajesz? Ktory to tydzien
Poglaskaj Kacperka I trzymajcie sie
Ewa juz tydzien jestem I trzymaja mnie jeszcze zeby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszku bo cos sie za szybko pcha na świat. Mam 27tc

Megi nawet nie pytaj jakie imiona mój wymyśla :-)

Ostatnia edycja:
Trzymamy ✊✊✊✊ za jutrzejsza punkcje
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

4: Megi* - punkcja - wspanialego jajobrania i slicznych zarodeczkow :*
Oraz
4:Czesia - za rychłe rozpakowanie trojpaka
4:aniolkowamama - za synka baraszkujacego jak najdluzej w brzuszku
4: madzionga - za szyjke zeby dala se spokoj i sie nie skracała bo maluchy chca byc u mamusi w brzusiu jak najdluzej :)

6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę i u endokrynologa
6:Natalia89 - wizyta w klinice ustalenie nowego planu
6: Kajka89 - transfer
8: MartiniM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: husann - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
15: Kajka89 - betowanie
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)

Ewa juz tydzien jestem I trzymaja mnie jeszcze zeby mały wytrzymał jak najdłużej w brzuszku bo cos sie za szybko pcha na świat. Mam 27tc

Megi nawet nie pytaj jakie imiona mój wymyśla :-)

Ja pamiętam że jak przeglądałam imiona dla chłopców, to moim faworytem był Żyraf:) i była to lista zarejestrowanych imion w ubiegłym roku:)

reklama

Megi,zycze Ci z calego serca,zeby w koncu bylo pozytywnie:):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Do góry