annemarie
Fanka BB :)
Anne 14 dni roboczych podobno bo ten czynnik będzie badany w Krakowie bo to coś z hemostaza ma wspólnego. A reszta to immunologia.
ja na to bede czekac 6-8 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anne 14 dni roboczych podobno bo ten czynnik będzie badany w Krakowie bo to coś z hemostaza ma wspólnego. A reszta to immunologia.
Wlasnie tu wymawiają tu jako Kasper co mi sie jeszcze bardziej podoba :-) musi byc imię ktore sie sprawdzi i w Polsce i w Anglii, bo juz łamią język nad naszym nazwiskiem i jeszcze jak bedą łamać nad imieniem to biedne to moje dziecko :-)A bedziecie dalek w Uk mieszkac? bo tak mysle jak angole beda to wypowiadac,jezyk sobie polamia
Dziekuje narazie dobrze bolinie brzuch ale lykam nospe i dobrze sie nastawiam na najblizsze 2 tygodnie po slowach otuvhy od embriologaWestaice - a Ty jak się czujesz? Fajnie że się odezwałaś chociaż szkoda że w takim ciężkim temacie. Zostajesz juz z nami?
Gosia - jak się czujesz? Spokojna jesteś na razie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie tu wymawiają tu jako Kasper co mi sie jeszcze bardziej podoba :-) musi byc imię ktore sie sprawdzi i w Polsce i w Anglii, bo juz łamią język nad naszym nazwiskiem i jeszcze jak bedą łamać nad imieniem to biedne to moje dziecko :-)
Najważniejsze, że kolejny dzień za Wami :-) Z badaniami, to ja go akurat rozumiem, sama strasznie się boję lekarzy. Chłopak i tak jest dzielny :-)Dzięki butterfly ;-) synek ma sie dobrze, położne sie śmieją, że będę mieć pełne ręce roboty, bo już daje nam sie tu nieźle we znaki - nie lubi ktg i ciagle sie chowa i odpycha ten krążek. Ja skurcze raz mam raz nie. Dzis mi lekarz powiedział, że na pewno zostaje w szpitalu przez kolejne 3 tygodnie.
A z imieniem to bedzie przeprawa, bo nie umiemy dojść do porozumienia. Dla mnie to jest Kacperek i nie widze innej opcji a mój mowi stanowcze nie. Ach z tymi chłopami ;-)
u mnie w DE,tylko teraz robia mi kilkadziesiat na raz i pewno dlatego tak to trwa.Anne a gdzie robisz te badania?
Hej ktory to Juz tydzien I jak ruchy dzieckaButterflay, Pola rosnie, brzuszek rośnie, ja rosnę Mała ma swoje pory aktywnosci i babluje powodując unoszenie się brzucha tu i tam.
wierzę, że każda z Was doczeka tego stanu!
dziekuję :*