reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A bedziecie dalek w Uk mieszkac? bo tak mysle jak angole beda to wypowiadac,jezyk sobie polamia:)
Wlasnie tu wymawiają tu jako Kasper co mi sie jeszcze bardziej podoba :-) musi byc imię ktore sie sprawdzi i w Polsce i w Anglii, bo juz łamią język nad naszym nazwiskiem i jeszcze jak bedą łamać nad imieniem to biedne to moje dziecko :-)

Westaice - a Ty jak się czujesz? Fajnie że się odezwałaś chociaż szkoda że w takim ciężkim temacie. Zostajesz juz z nami?

Gosia - jak się czujesz? Spokojna jesteś na razie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje narazie dobrze bolinie brzuch ale lykam nospe i dobrze sie nastawiam na najblizsze 2 tygodnie po slowach otuvhy od embriologa :)

Dzięki butterfly ;-) synek ma sie dobrze, położne sie śmieją, że będę mieć pełne ręce roboty, bo już daje nam sie tu nieźle we znaki - nie lubi ktg i ciagle sie chowa i odpycha ten krążek. Ja skurcze raz mam raz nie. Dzis mi lekarz powiedział, że na pewno zostaje w szpitalu przez kolejne 3 tygodnie.
A z imieniem to bedzie przeprawa, bo nie umiemy dojść do porozumienia. Dla mnie to jest Kacperek i nie widze innej opcji a mój mowi stanowcze nie. Ach z tymi chłopami ;-)
Najważniejsze, że kolejny dzień za Wami :-) Z badaniami, to ja go akurat rozumiem, sama strasznie się boję lekarzy. Chłopak i tak jest dzielny :-)
Kacperek brzmi fajnie :-) Ale do porozumienia musicie dojść wspólnie :-)
W ramach rozrywki - moja bratowa jest w ciąży i wymyślili z bratem,że będzie Hania. Mówimy tak do niej od pierwszych tygodni. Bratowa bardzo lubi colę i nie można jej przetłumaczyć, że za dużo tego pije, a to przecież niezdrowe. W ramach żartu powiedziałam,że mała powinna mieć jakieś imię związane z colą i padło na Nikolę. Teraz brat szantażuje bratową, że jeśli będzie piła ten syf nadal,to on małej da na imię Nikola,bo w sumie to imię mu się podoba,a przecież on pójdzie do urzędu :-) I wyobraźcie sobie, że bratowa przestała pić colę :-)

Gosiu trzymam kciuki &&&
Mnie dzisiaj nawiedziła @ i niestety bardzo daje popalić :(Jakby mało mi jeszcze bólu było.
Trzymajcie się Kochane.

No kochane wkoncu was nadrobilam po calym dniu :)
Widze ze znowu mala klotnia nastapila ja sie nie udziele w tym temacie bo narazie jestem pozytywnie nastawiona i nie chcem sie dolowac poparlam te wypowiedzi ktore uznalam za sluszne

Moge powiedziec tylko tyle Agatek nigdy w zyciu nie zycz sobie raka ja pracuje z ludzmi ktorzy choruja juz dobre 10 lat i uwierz mi ludzkie dramaty w tym aspekcie chyba moge tak powiedziec ze sa niczym w porownaniu z nieplodnoscia. Wiecej juz sie w ten temat nie wkrecam.

Ja juz leze sobie w domku jednak postanowilismy wrocic lezalam sobie z tylu na kanapie wiec noe bylo zle ale ostatnie 40 km musielismy wzywac pomoc drogowa bo elektryka w samochodzie nam padla. No i w tym momencie juz nie mialam tak dobrze musialam siedziec przez prawie godzine ale nic przezylam. Smieje sie ze to tak na szczescie :)

Powiem wam moje kochane ze fajnie tak czuc sie jak przyszla mama :) i mam nadzieje ze tak bedzie przez najblizsze 9 miesiecy

Hmm powiedzcie mi czy moge tak na wlasna reke wybrac sobie w aptece jakies witaminki dla kobiet w ciazy czy lepiej spytac lekarza ???

Ostatnia edycja:
reklama
Butterflay, Pola rosnie, brzuszek rośnie, ja rosnę :) Mała ma swoje pory aktywnosci i babluje powodując unoszenie się brzucha tu i tam.
wierzę, że każda z Was doczeka tego stanu!
dziekuję :*
Hej ktory to Juz tydzien I jak ruchy dziecka
Moja niunia tez aktywna ale brzusio narazie Na miejscu
Pozdrawiam

Do góry