reklama
annemarie
Fanka BB :)
Anne mam nadzieję że będziemy mieć dobre wyniki
ja juz tak glupio mysle,z jedej strony blagam zeby nic nie wyszlo,z drugiej jakby wyszlo to bym sie wreszcie miala czego uczepic na razie przeciwnik nie widzialny
gosia321
Kochana dziekuje a wlasciwie nie dziekuje zeby nie zapeszacGosiu trzymam kciuki &&&
Mnie dzisiaj nawiedziła @ i niestety bardzo daje popalić Jakby mało mi jeszcze bólu było.
Trzymajcie się Kochane.
Powiedz mi a co dalej planujesz podchodzicie kolejny raz ???
Ewa651
A czemu zostajesz? Ktory to tydzienDzięki butterfly ;-) synek ma sie dobrze, położne sie śmieją, że będę mieć pełne ręce roboty, bo już daje nam sie tu nieźle we znaki - nie lubi ktg i ciagle sie chowa i odpycha ten krążek. Ja skurcze raz mam raz nie. Dzis mi lekarz powiedział, że na pewno zostaje w szpitalu przez kolejne 3 tygodnie.
A z imieniem to bedzie przeprawa, bo nie umiemy dojść do porozumienia. Dla mnie to jest Kacperek i nie widze innej opcji a mój mowi stanowcze nie. Ach z tymi chłopami ;-)
Poglaskaj Kacperka I trzymajcie sie
Ewa651
A bierzesz tez magnez pomagaDziekuje narazie dobrze bolinie brzuch ale lykam nospe i dobrze sie nastawiam na najblizsze 2 tygodnie po slowach otuvhy od embriologa
gosia321
Wzielam wlasnie ale chyba dzisiaj bede skazana na ten bol bo to tak po wlozeniu cewnika juz mnie bolaloBierz tez magnez pomaga
malutkikaczorek
Ja jestem z invimedu ale z WrocławiaCześć
Jestem tu całkowicie nowa. Sprowadza mnie tu decyzja o in vitro. Czy któraś z Was przechodziła procedury w klinice invimed w Warszawie ?
koralik83
Melduje sie ze jestem. Przebrnelam przez milion postów, az strach Was same na pol dnia zostawic
Westi, odezwalas sie :* jak się masz Kochana?
A ja tak. Dzis zrobilam sobie posiewy i cytologia no bo jak juz poszlam to czemu nie badan z krwi nie musze bo mam aktualne. M dostał rozpiske co ma sobie przebadac. Niestety qrrrrr mam torbiel 4 cm ktora sie nie wchłonie. Teoretycznie powinna byc zoperowana ale na razie jej nie ruszamy bo już w przeciągu roku mialam 3 operacje i niech mi wszystko odpocznie. Jak bede w ciąży to ma zniknąć dr stwierdzila ze sprobujemy z krótkim protokolem bo poprzedni długi dal tylko 5 jajec. No to zobaczymy. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakies jajka wysiedze to w polowie lipca bedzie punkcja i transfer.Podamy 2 zarodki.Czyli bete bede robic na swoje urodziny.Lepszego prezentu nie moge sobie wymarzyc
Westi, odezwalas sie :* jak się masz Kochana?
A ja tak. Dzis zrobilam sobie posiewy i cytologia no bo jak juz poszlam to czemu nie badan z krwi nie musze bo mam aktualne. M dostał rozpiske co ma sobie przebadac. Niestety qrrrrr mam torbiel 4 cm ktora sie nie wchłonie. Teoretycznie powinna byc zoperowana ale na razie jej nie ruszamy bo już w przeciągu roku mialam 3 operacje i niech mi wszystko odpocznie. Jak bede w ciąży to ma zniknąć dr stwierdzila ze sprobujemy z krótkim protokolem bo poprzedni długi dal tylko 5 jajec. No to zobaczymy. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakies jajka wysiedze to w polowie lipca bedzie punkcja i transfer.Podamy 2 zarodki.Czyli bete bede robic na swoje urodziny.Lepszego prezentu nie moge sobie wymarzyc
anika11
23t1d Mala sporo sie rusza rano i wieczorem. Glownie babluje w brzuchu, ale jak poloze reke, to czuje wyraznie pod nia ruchy, a jak patrze na brzuch zauwazam krotkotrwale wybrzuszeniaHej ktory to Juz tydzien I jak ruchy dziecka
Moja niunia tez aktywna ale brzusio narazie Na miejscu
Pozdrawiam
A jak Ty sie czujesz poza akcja wyrostkowa? Imie wybrane?
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dorota1984
Zaciekawiona BB
nie nie podchodzimy, 6 lat walki wykończyły nas finansowo. W tym roku nas po prostu już nie stać. Naturalne starania w tym roku.Kochana dziekuje a wlasciwie nie dziekuje zeby nie zapeszac
Powiedz mi a co dalej planujesz podchodzicie kolejny raz ???
Podziel się: