reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziewczynki, ja juz w poniedzialek 1wsze usg, nie moge sie doczekac:tak: czuje sie niezle brzuchol przestal pobolewac ale zaczelo w ledzwiach ciagnac, no i chyba schodzi ze mnie woda z hiperki:happy2: dziekuje dziewczyny za slowa pocieszenia gdy bylam cierpiąca:tak:
trzymam za Was wszystkie dziewczynki kciuczki!
juditko jak tam po transferku, jak samopoczucie ktory to juz dzien..?;-)

Hej wszystkim, dzis wnocy bolal mnie brzuch jak na @, nie moglam w ogole spac albo mialam koszmary....w niedziele chce pojechac na dwie h do szkoly, w pon chyba juz do pracy pojde, bo sie zamysle na smierc ;P
Milego dnia:D

Baty witam serdecznie i trzymam za Ciebie rowniez kciukasy, by transfer zaowocowal 2 krechami :-)

tymeczka ciekawa jestem Twojego pierwszego usg. To juz bedzie widac ile tam malenstw sie zagniezdzilo?

Musze sie Was poradzic, bo tak sobie dzis licze i licze i to juz 10 dzien jak mam okres. Zaczynam sie niepokoic co tam w srodku moze tyle krwawic. Wizyte u lekarza mam we wtorek.

Buziaki dla wszsytkich i milego dnia!!!!

agapl13 10 dni okres to trochę za długo , powinnaś skontaktować się z lekarzem. Może to nic nie znaczyć ale lepiej sprawdzić.

tymeczka USG super , zazdroszczę;-)

Aisha_23 Masz rację trzeba się czymś zająć. Pamiętaj tylko żeby się nie przemęczać. A koszmary czy bezsenność to norma. Pozdrawiam

danii Co słychać , jesteście już w domku.:-)

danii jak u Ciebie? Jo M dzieki za rady:) Caly czas wyczekuje jakichs objawow, mam nadzieje ze niebawem zacznie sie cos dziac:) Ide obiad robic:) Jakas glodna chodze hehe ;)

Cześć dziewczynki, jestem już w domu z dwoma maluszkami 4bl klasy I/II.
Czuję się ok, martwią mnie tylko pozostałe zarodki.
lolitko poproszę Cie znowu o pomoc. Mianowicie zostały 3 zarodki klasy II dwa mają 5bl a jeden 3bl. Czy to normalne, że podział jest nieparzysty, tak mi to jakoś dziwnie wygląda. Jutro będą dzwonić czy nadają się do mrożenia.
No to idę leżeć.

reklama
Hej dziewczyny, nie bylo mnie kilka dni. Musze troche nadrobic, oto w skrocie co sie u mnie dzialo:

- w sobote 26 listop mialam transfer 1 pieciodniowego blastusia 4BC, jeden podobnej klasy na zimowisku
- 1dpt czulam sie zmeczona, duzo boli jak na okres,lekkich skurczy,wzielam nospe
- 2dpt wieczorem temperatura i drgawki,trzeslam sie z zimna jak na chorobe, w nocy bardzo mocne skurcze jak na okres, okropne skurcze,normalnie jakby za pare minut miala przyjsc@, nie spalam prawie wogole
- 3dpt-nie wiem po co, ale zrobilam test,rsno przed pojsciem do pracy, byl negatywny ale jak wrocilam byla druga kreska, prawdopodobnie nasiaknal bardziej, a wynik dodatni to nic innego jak pozostalosci Hcg po zastrzyku Ovitrelle 6500iU(ktory byl zrobiony 10 dni wczesniej, bole podbrzusza mniejsze, opuchlizny zadnej, jajniki cmia lekko ale juz nie bola,zero skurczy
- 4dpt-kolejny test rano, bardziej po to aby sprawdzic czy Hcg sie wydalilo z organizmu, raczej tak bo test negatywny. Symptomow zadnych, podobnie jak 3dpt
-5dpt-kolejny test rano, negatywny, caly dzien niemrawy, lekkie mdlosci,bol glowy, bardzo ostry zolty mocz, wrecz neonowy :confused:,piersi bola ale to progesteron ktory biore dodatkowo
6dpt-zabraklo testow, te ktore kupilam na ebayu(30szt) jescze nie doszly. Nasiusialam rano do pojemnika i poszlam do pracy.Poprosilam meza zeby poszedl pozniej kupic. Bedac w pracy dostalam mmsa ze zdjeciem 2 kresek! Ja chyba jestem w ciazy????:happy2:

Jutro rano powtorka... nie wierze

Do góry