reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lolitko, dziękuję Ci bardzoza odpowiedź, trochę mnie uspokoiłaś, teraz siedzę i czekam na telefon jak się dzisiaj mają moje maluchy.

Juditko ogromne gratulacje, a skoro w 7dpt wyszedłCi sikaniec, to może Twój blastuś się podzielił :-)

Szarlotko, trzymam za Ciebie kciuki,może obędzie się bez tej cesarki

reklama
Juditka extra!!!!!! 7dpt :D Super! Gratuluje!!!!!!
u mnie nic nowego, troche zaczyna pobolewac brzuszek, w nocy bylo siusiu, Magdusia teraz siedze od wtorku w domku, ale w pon ide do pracy a jutro jade chociaz na dwie h do szkoly (wazne zajecia), co ma byc to bedzie a jak bym siedziala tyle w domu to bym zbzikowala. milego dnia:)

danii no w tym wypadku bezpieczniej dla dziecka że cesarka....bo przy małowodziu bywa że w trakcie porodu dzidziuś może się udusić...dlatego jestem jakoś bardziej spokojna że cc...
juditko nieeeee ja czekam na jedno:):):)

noo ciche, na razie cichutkie ale dziekuje ;-)
lolitka ja mieszkam w uk,gdybym chciala zrobic betke prywatnie to 130 funtow,razy 2 oczywiscie po po kilku dniach sprawdzenie przyrostu. w przychodni raczej nie zrobia, bo co im powiem,ze chce sprawdzic dla wlasnego spokoju.. moja klinika z kolei nie robi bety,musze do nich zadzwonic z wynikiem testu i wyznacza mi wtedy termin na usg,taki maja standard. pozostaje mi tylko miec nadzieje

super juditko!!! wiedzialam ze bedziesz w ciazy....:-p teraz betka pewnie na blizniaczki:-p
agapl13 sama nie wiem ile malenstw zobacze na tym usg ale mam nadzieje ze beda juz nawet serduszka!:tak:
danii extra ze juz razem! czekamy teraz :tak:

juditka Super wieści. Daj znać po kolejnym teście :-) bo chyba już te twoje 30 szt dotarło :-)

danii Witam , nie denerwuj się teraz masz odpoczywać i myśleć pozytywnie. Jak zadzwonią z kliniki to napisz jak zarodeczki.

szarlotka80 Cześć , widzisz ja Ci na Święta prognozowałam a tu chyba raczej Mikołaj będzie. Super . Nie martw się wszystko będzie dobrze a cesarka to chyba nawet lepiej nie będziesz musiała się męczyć. Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia oby wszystko poszło gładko. Jak już będziecie w domku to napisz co słychać.

tymeczka Daj znać co po USG ;-)

juditka - no wiem jak to jest z tym UK i betami. w danii tez nie robia.... tylko sikance. bez sera.... ale rob se testa co jakis czas zeby monitorowac sytuacje. a za 2 tygodnie juz mozesz miec usg i wsio bedzie wiadomo

Czesc Dziewczyny,

Dziekuje Wam za odpowiedzi. Dzis jest juz lepiej, przestalam krwawic a do lekarza ide we wtorek. Byc moze...., mam nadzieje, bedzie to moj nowy lekarz przygotowujacy do ICSI. Wszystko Wam opisze po wizycie.

juditka ciche Gratulacjeeeeeee!!!! Tak sie ciesze,ale to musialo byc piekny sms z 2 kreskami :tak: czekam na bete

szarlotka80 szczesliwego rozwiaznia. Trzymam za Ciebie i dziudziusia kciuki

reklama
Dziewczyny, powiedzcie czy zaraz po in vitro mialyscie duzo, plynnego sluzu? Mojego jest tyle ze dwa razy latalam do lazienki bo czulam jak wyplywa...jest calkiem bialy, ale nie wiem czy to nie od luteiny ktora przyjmuje dopochwowo.

Do góry