reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

danii ale fajnie, że już po-teraz czekamy razem z Tobą:tak:
juditka ale super wiadomość-po tylu dniach , to zastrzyk już nie działa więc chyba po mału, po cichutku moge gratulować-kurcze ale fajnie, że teraz tylu dziewczynom sie udaje, to pomaga wierzyć, że walka zostanie wynagrodzona:-)Informuj nas na bieżąco-kiedy na betke planujesz iść?

reklama
Lindi77 - nie martw sie miesniakiem, jego umiejscowienie nie powoduje ryzyka, trzeba kontrolowac,wiadomo ale nie zamartwiaj sie. Krwiaka mialam rowniez, dowiedzialam sie o nim w 10tc kiedy to zaczelam plamic na brunatno, myslalam ze to juz koniec, pojechalismy na pogotowie i okazalo sie po usg ze to jest krwiak. Troche sie oczyszczal stad krwawienie. Dostalam zwolnienie na 4 tyg i bezwzgledne lezenie+duphaston. Za 4 tyg kontrola,jeszcze tam byl wiec kolejne 4 tyg lezenia. Pozniej juz nie bylo sladu po nim. Gdybys zobaczyla u siebie plamienie nie panikuj bo jest bardzo czeste przy krwiaku. Zycze Tobie i dzidzi duzo zdrowka i szczesliwych 9 mcy

mistle dzieki za rady kochana ;) co do listow do m to niestety mieszkam w uk wiec tylko na internecie mam mozliwosc;) ale za to Jak ona to robi czytam, kupilam 2 mce temu jak bylam w PL ;)) bardzo fajna ksiazka, lekka akurat na teraz

tymeczka hej;) czekam na wiesci z poniedzialkowego usg, i dziekuje za kibicowanie, masz racje wszystko jest na dobrej drodze i oby tak pozostalo

Aisha, Dani no to czekamy ;) ale Wam dobrze poszlo, trzymam kciuki babeczki

Jo M juz za dwa tyg i ty bedziesz czekac na wynik;) trzymam kciuki ;)

Magdusia ja w Uk,betka prywatnie tu kosztuje 130funtow,wiec nie robie, za 2 tyg usg w klinice gdzie mialam ivf, to bede wiedziec wiecej :)

juditka - mi go wykryto przy usg, bo ja nie plamiłam. Mam nadzieję że się wchłonie.

No i gratuluję Ci drugiej kreseczki :-)

Ostatnia edycja:
danii - nieparzysta liczba komorek skazuje na nieco gorsza jakosc zarodka. choc nie zawsze. zarodki u ciebie sie troche pogorszyly bo z klasy I i I-II teraz zrobily sie II (widac to pewnie po liczbie komorek jak i fragmentacja zarodka sie pogorszyla). to nadal nie jest zle ale z deka sie pogorszyly (po prostu z idealnych sie zrobily nieco mnie idealne). nadal jest duzo ciazy z taka grupa zarodkow wiec nie ma co az sie tak martwic.

Weszlam na forum, zeby Was troszke poczytac, zeby nie myslec tyle. I tak nie pomaga ;) To oczekiwanie jest straszne;P A to dopiero 1,5 dnia. Do 13.12 jeszcze tyleeeee czasu.... Milej nocki Wam zycze i spokoju.

Aisha Tobie życze spokoju choć pewnie ja też nie będę mogła wytrzymać i czas bedzie sie dłuzył jak będę czekać na wynik, ale kurcze tyle wytrwałaś, to do 13.12 mam nadzieje, że szybko Ci zleci-jesteś na zwolnieniu czy wracasz do pracy?

Juditka no to OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
Super!!!!!!!!!!!!!:):):) Piękniejszy poranek zaraz mimo,że u mnie za oknem masakra:)
A ja po wczorajszej wizycie mam zaleconą cesarkę:(Wszystko przez małą ilość wód płodowych...jutro mam się zgłosić na ktg i usg...zobaczymy jak wyjdzie, jeśli kiepsko to w poniedziałek już cięcie...jeśli w miarę to stawiam się w szpitalu we wtorek i cięcie na dniach....z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej cykora mam jak nie wiem.....

szarlotka juz tuz tuz, to normalne ze sie denerwujesz ale jakie piekne chwile przed toba, juz niedlugo ucalujesz swoje dziecko! bede myslec o tobie, dawaj nam znac w miare mozliwosci pls, pozdrawiam :-)

reklama
Do góry