reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O, no to dobrze ze poszłaś, w sumie chyba Cię uspokoił chociaż Ty i tak jestes spokojna chyba:) ten telefon to juz chyba na dniach dostaniesz, tak czuję;)

Za wcześnie, dziesiąty dzien to moze ale ósmy za wcześnie. Czekaj na betę lepiej.

To która robi dzis jakis prezent na dzien dziecka?:) dzisiaj musi byc dzien dobrych wiadomości który zapoczątkuje miesiąc dobrych wiadomości:) osobiście zamierzam poprawić statystyki na forum:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z natury jestem spokojna i cierpliwa do puki się nie zdenerwuje :-p
Ale zdecydowanie lepiej się czeka jak wiesz ze musisz a nie ze ktoś zaniedbal.
Z 2 strony nie musze czekać mogę iść prywatnie i zamiast 40 € wydać 7000 € nie wiem czemu ale wole spokojnie czekać :-p.
Według jego obliczeń wizyta powinna być pod koniec czerwca stymulacja zacząć się z okresem w sierpniu

FB_IMG_1464759998068.jpg
Czesia :D:D

Załączniki

• FB_IMG_1464759998068.jpg
    FB_IMG_1464759998068.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 614
I mamy dzien dziecka ktory za rok kazda z nas bedzie obchodzic ze swoimi brzdacami a tymczasem trzymamy ✊✊✊✊
za dzisiejsze wizyty i szczesliwe z nich wiesci
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
1:Aniołkowamama- zaciska nogi i trzyma swoja kolejke
1: Czesia- rozpakowuje swoj trojpak wedlug swojego planu :)

2:.Megi*- wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
3: gosia321 - transfer blastki
3: koralik83 - wizyta po skoerowania na dodatkowe badania przed rozpoczeciem nowych starań
4: Megi* - punkcja
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę
6:Natalia89 - wizyta w klinice ustalenie nowego planu
6: Kajka89 - transfer
8: MartiniM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: husann - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
15: Kajka89 - betowanie
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać

Dziewczyny znów w wymazie wyszły mi bakterie. Polecicie jakis probiotyk? Wizytę mam w sobotę dopiero, może do tej pory podleczę się czymś bez recepty?

reklama
Do góry