reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka to jakiś prywatny szpital? U nas porodówka odremontowana ale i tak 100 lat za tym co na twoim zdjęciu :p

A powiedzcie mi jak to jest wieksze szanse na ciaze sa z 2-3 dniowym zarodkiem czy takim ktory juz jest blastka czy bie ma tu zadnej roznicy??

A powiedzcie mi jak to jest wieksze szanse na ciaze sa z 2-3 dniowym zarodkiem czy takim ktory juz jest blastka czy bie ma tu zadnej roznicy??
Zarodek to dopiero 1 składnik do ciąży jeszcze endonetrium i chęć organizmu .
Każdy zarodek jest dobry a najlepszy ten co da rade _ nie ma reguły. Chodź 5 dniowe statystycznie mają mniej poronien.

Zarodek to dopiero 1 składnik do ciąży jeszcze endonetrium i chęć organizmu .
Każdy zarodek jest dobry a najlepszy ten co da rade _ nie ma reguły. Chodź 5 dniowe statystycznie mają mniej poronien.
O wlasnie kochana takie wytlumaczenie mi bylo potrzebne wiem ze sam zarodek to jeszcze nic ale jestem dobrej mysli ze bedzie dobrze :)

Najki - dzisiejsza wizyta była naprawdę w porządku, wszystko co chciałam sie dowiedzieć to się dowiedziałam, dr był rzeczowy, zupełnie inaczej niz poprzednio. Moze ja tez byłam juz bardziej wyluzowana, chociaż jak siadałam na fotel to byłam cała w nerwach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry