W pon punkcja, w środę transfer i są bliźniakiA powiedzcie mi jak to jest wieksze szanse na ciaze sa z 2-3 dniowym zarodkiem czy takim ktory juz jest blastka czy bie ma tu zadnej roznicy??
reklama
Noo baaaaaaa jak im quwa dam ze mną zadzieracGdzie diabeł nie może, tam Czesie pośle
Brawo dla Ciebie mamusiu
Noo baaaaaaa jak im quwa dam ze mną zadzierac
Może jeszcze coś komuś...jak się rozpędzę to wiecie, a w trójpaku większa siła przebica
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Czesia no i prawidłowo! Tylko że ja mam niby jeszcze do poniedziałku zacisnąć nogi? ??
Ewunka u mnie bardzo podobne warunki oprócz pilota do rolet
Aniołkowa a masz coś przeciwko??? Miałaś nie wcinac się w kolejkę więc wiesz...lepiej trzymaj nogi razemCzesia no i prawidłowo! Tylko że ja mam niby jeszcze do poniedziałku zacisnąć nogi? ??
najki Dorotka opowie sama, chociaż ciężko mi być cicho. Trzeba trzymać kciuki za nasza dzielną mamę. Dzieciaki zdrowe, ale u mamusi komplikacje.. Już niedługo powinna się odezwać.
A jak ty się czujesz? jak transfery, bety? chce twoje zdjęcie z brzuchem obejrzeć!
anika jak się czujesz? jak potomek? wybraliście już imię?
falka najgorzej jest, gdy podjęcie o przerwaniu ciąży musisz podjąc sama. Lekarz mówi, odstawić leki, ale to ty rozkaz wykonasz w zaciszu domowym. Nie natura zakończy szczęście, tylko ty sama. Dla jednych to nie ciążą, ale dla nas każdy znak, ze coś się zadziało to wiele. Z drugiej strony beta 0,1 to tez dramat, bo nie zadziało się nic. Los znowu z nas zakpił:-( Ja miałam różne przejścia i do trzech razy sztuka:-) Będzie dobrze, to mimo wszystko dobry znak.
A jak ty się czujesz? jak transfery, bety? chce twoje zdjęcie z brzuchem obejrzeć!
anika jak się czujesz? jak potomek? wybraliście już imię?
falka najgorzej jest, gdy podjęcie o przerwaniu ciąży musisz podjąc sama. Lekarz mówi, odstawić leki, ale to ty rozkaz wykonasz w zaciszu domowym. Nie natura zakończy szczęście, tylko ty sama. Dla jednych to nie ciążą, ale dla nas każdy znak, ze coś się zadziało to wiele. Z drugiej strony beta 0,1 to tez dramat, bo nie zadziało się nic. Los znowu z nas zakpił:-( Ja miałam różne przejścia i do trzech razy sztuka:-) Będzie dobrze, to mimo wszystko dobry znak.
reklama
Cześć dziewczęta! Melduje sie ja po wizycie.Dziś miałam usg prenatalne. dzidzia była tak ruchliwa, że lekarz ledwo mógł pomiary wykonac-musial dopochwowo robić bo tak się maleństwo ruszyłojestem w 12 tyg i 4 dniu ciąży.CRL 60,90mm, czynność serca płodu uwidocznione FHR 169ud/min, Przeziernosc karku (NT) 1,8mm, Wymiar dwuciemieniowy (BPD) 22,0mm, Ductus Versus PI 1,280 Lokalizacja łożyska - tylna ściana wysoko, płyn opóźniony w normie, kość nosowania obecna, czaszka/mózg braz prawidłowy, przednia ściana brzuchabraz prawidłowy, żołądek :widoczny, pęcherz moczowy:widoczny, ręcebie widoczne, stopybie Widoczne.Pobrano mi krew na test pappa- wynik za tydzień, lekarz skierował nas do poradni genetycznej -po Otrzymaniu wyników.Proszę o wpisanie na 10.06.2016 -wizyta u genetyka oraz u prowadzącego ciążę. no i najważniejsze - lekarz powiedział, że najprawdopodobniej to będzie chłopiec, bo już wyraźnie widać że coś mu między nóżkami dynda
Podziel się: