reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzięki za wszystkie słowa pocieszenia. Ale czasem tak jest, a w moim przypadku to na cztery próby te czasem = zawsze. Jedna z Was miała rację lepiej jak beta wyjdzie na samym początku mniej niż 1 niż ma wskazywać, na któryś tydzień ciąży. Trzeba się pozbierać

reklama
Dorota, przykro mi:( niestety, nie każde podejscie konczy się sukcesem i o tym kazda z nas musiała się przekonac:(
masz jakiś plan? jakieś mrozaczki?
Nie mamy mrożaczków, nie wiem co dalej, pieniądze się skończyły, zrobiliśmy wszystko na co obecnie mogliśmy sobie pozwolić :-(

Czekam jeszcze na telefon od lekarza, kiedy ewentualnie moglibyśmy próbować podejść do kolejnej stymulacji.

Niesprawiedliwe jest to jak wiele z nas cierpi ... nie wiem jak się podniosę, ale wiem, że muszę.
Dziękuję Wam za to, że jesteście. Dzisiaj boli dusza, jutro dojdzie jeszcze ból @ ...

✊✊✊ trzymamy kciki za dzisiejsze dobre wiesci :) :)

31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31:po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji
31: gosia 321 - w oczekiwaniu na wiesci od embriologa
31: aniołkowamama - kolejny dzien z synkiem w brzuszku

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
2:.Megi*- wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
3: gosia321 - transfer blastki
4: Megi* - punkcja
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę
6:Natalia89 - wizyta w klinice ustalenie nowego planu
6: Kajka89 - transfer
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
15: Kajka89 - betowanie
17:pisanka89 - badania prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisac

Nie mamy mrożaczków, nie wiem co dalej, pieniądze się skończyły, zrobiliśmy wszystko na co obecnie mogliśmy sobie pozwolić :-(

Czekam jeszcze na telefon od lekarza, kiedy ewentualnie moglibyśmy próbować podejść do kolejnej stymulacji.

Niesprawiedliwe jest to jak wiele z nas cierpi ... nie wiem jak się podniosę, ale wiem, że muszę.
Dziękuję Wam za to, że jesteście. Dzisiaj boli dusza, jutro dojdzie jeszcze ból @ ...
Dorotko tak bardzo mi przykro a tak liczylam i trzymalam kciuki ze tobie sie uda :(

Dziewczyny z Gonalem udało mi się już o 14.30 ;) ale wszystko w stresie i pośpiechu - mam nadzieję, że nic nie skiepściłam..
W każdym razie kamień spadł mi z serca! :)

kate
masz wieści co tam u Doroty?
gosia gratki, bardzo ładny wynik! Teraz kciuki za transfer :)
Megi super! a jak dzisiejsza wizyta? Pytam o doktorka i atmosferę :> ?
Nikaaa uściski dla Ciebie i syneczka:*
aniołkowa kciuki za Was. Niech maluch grzecznie siedzi w brzuszku

Dorotka, po40 przykro mi dziewczyny :(

prawie zapomniałam...
Ewunka specjalnie dla Ciebie:
(moja kolacja w szpitalu w PL)
Chleb był zimny :) świeżo rozmrożony chyba..
WP_20150224_008.jpg

Załączniki

• WP_20150224_008.jpg
    WP_20150224_008.jpg
    594,3 KB · Wyświetleń: 479
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry