agatek28
Fanka BB :)
A Ty masz dopochwowe caly czas? Ja przez brzuch mialam od bodajze 10 tc.Dziewczyny usg przez brzusio kiedy juz sie robi ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty masz dopochwowe caly czas? Ja przez brzuch mialam od bodajze 10 tc.Dziewczyny usg przez brzusio kiedy juz sie robi ?
Mój maluch też tydzień większy tylko juz 1500 g od samego początku tydzień większy jesrNaszego juz nie mierza, tylko waza. Cale 150 g szczescia. Z tych wszystkich pomiarow brzuszka, glowki, nozek to wychodzi, ze nasz jest większy o ok tydz niz powinien być z ost @
Śliczne jajka i szybkoSuper wynik [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Mam dreszcze jak to przeczytałam, matko, nawet o tym nie mysl ze Ciebie to spotka.
Ja znam to uczucie, we wrzeniu po nieudanym transferze chciałam tylko znać datę kiedy mozna zacząć, to czekanie i niewiadoma mnie wykańczało. Doczekasz się, na datę i na bliźniaki
Ja juz po wizycie, dzisiaj 5ds i mam jakieś siedem - osiem jajek czyli u mnie standard największe 14, najmniejsze 8, punkcja najprawdopodobniej w sobotę
Kolejna wizyta 2/06
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymamy kciki za dzisiejsze dobre wiesci
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31o40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji
31: gosia 321 - w oczekiwaniu na wiesci od embriologa
31: aniołkowamama - kolejny dzien z synkiem w brzuszku
CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
2:Megi - wizyta w trakcie stymulacji
3: gosia321 - transfer blastki
4:Megi -punkcja
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6isanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę
6:Natalia89 - wizyta w klinice ustalenie nowego planu
6: Kajka89 - transfer
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
15:Kajka89 -betowanie
17isanka89 - badania prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
Mi tez powiedzial , ze tydz dalej i caly czas mialam dopochwowo... wagi mi nie podaje tylko wzrost i w tym 15 tyg mial 10.5 cm W sumie to nie wiem czy mial czy mialaA Ty masz dopochwowe caly czas? Ja przez brzuch mialam od bodajze 10 tc.
Dziewczyny usg przez brzusio kiedy juz sie robi ?