reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki wracam od lekarza. Ten kawalek pasma widoczny wczoraj, dzisiaj juz sie przykleil :-) Nic sie nie majta w macicy tylko dzidzius fika.
Zmierzyl mi dzidziusia wzdluz i wszerz. Obejrzal twarz, mozg, zoladek, nerki, serduszko, wszystkie kosci, raczki, nozki, policzyl paluszki. Wszystko ok. Nasz chlopiec jest starszy o tydzien.
Powiedzial, ze lozysko mam nisko, ale mam normalnie zyc, tylko nie dzwigac :-)

reklama
Dziewczynki wracam od lekarza. Ten kawalek pasma widoczny wczoraj, dzisiaj juz sie przykleil :-) Nic sie nie majta w macicy tylko dzidzius fika.
Zmierzyl mi dzidziusia wzdluz i wszerz. Obejrzal twarz, mozg, zoladek, nerki, serduszko, wszystkie kosci, raczki, nozki, policzyl paluszki. Wszystko ok. Nasz chlopiec jest starszy o tydzien.
Suuuuper :) ja ostatnio jak bylam , tez dr to wszystko mierzy - bylam dokladnie w 15t1d :) a jaki dlugi Wasz? Ja najlepiej jeszcze nie wiem co mi sie kryje w brzuchu, ale mam nadzieje ze jak pojde za tydz nie zapomne zapytac a i bedzie cos widac :D

ogromnie się cieszę z tych wiesci:)

Bomba:) liczyłam na to ze tak wlasnie bedzie:)

niestety beta HCG <0,100

Powodzenia innym, oby ście nie musiały przeżywać tego co ja teraz
Trzymajcie się

Trzymaj się, wiele z nas wie co teraz czujesz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Duupa - jak na 7 tydzień pęcherzyk za mały ciałko żółtkowy 3 mm - niemierzalny (jak to określił gin). Przyrost hcg mały, w związku z czym w sobotę następne usg - decydujące o odstawieniu leków.

Jesli przyrost jest i leków nie karzą odstawiać to jest jeszcze szansa. Życzę zeby spotkał Cie ten cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Suuuuper :) ja ostatnio jak bylam , tez dr to wszystko mierzy - bylam dokladnie w 15t1d :) a jaki dlugi Wasz? Ja najlepiej jeszcze nie wiem co mi sie kryje w brzuchu, ale mam nadzieje ze jak pojde za tydz nie zapomne zapytac a i bedzie cos widac :D
Naszego juz nie mierza, tylko waza. Cale 150 g szczescia. Z tych wszystkich pomiarow brzuszka, glowki, nozek to wychodzi, ze nasz jest większy o ok tydz niz powinien być z ost @

Do góry