reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki wracam od lekarza. Ten kawalek pasma widoczny wczoraj, dzisiaj juz sie przykleil :-) Nic sie nie majta w macicy tylko dzidzius fika.
Zmierzyl mi dzidziusia wzdluz i wszerz. Obejrzal twarz, mozg, zoladek, nerki, serduszko, wszystkie kosci, raczki, nozki, policzyl paluszki. Wszystko ok. Nasz chlopiec jest starszy o tydzien.
Powiedzial, ze lozysko mam nisko, ale mam normalnie zyc, tylko nie dzwigac :-)

reklama
Dziewczynki wracam od lekarza. Ten kawalek pasma widoczny wczoraj, dzisiaj juz sie przykleil :-) Nic sie nie majta w macicy tylko dzidzius fika.
Zmierzyl mi dzidziusia wzdluz i wszerz. Obejrzal twarz, mozg, zoladek, nerki, serduszko, wszystkie kosci, raczki, nozki, policzyl paluszki. Wszystko ok. Nasz chlopiec jest starszy o tydzien.
Suuuuper :) ja ostatnio jak bylam , tez dr to wszystko mierzy - bylam dokladnie w 15t1d :) a jaki dlugi Wasz? Ja najlepiej jeszcze nie wiem co mi sie kryje w brzuchu, ale mam nadzieje ze jak pojde za tydz nie zapomne zapytac a i bedzie cos widac :D

ogromnie się cieszę z tych wiesci:)

Bomba:) liczyłam na to ze tak wlasnie bedzie:)

niestety beta HCG <0,100

Powodzenia innym, oby ście nie musiały przeżywać tego co ja teraz
Trzymajcie się

Trzymaj się, wiele z nas wie co teraz czujesz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Duupa - jak na 7 tydzień pęcherzyk za mały ciałko żółtkowy 3 mm - niemierzalny (jak to określił gin). Przyrost hcg mały, w związku z czym w sobotę następne usg - decydujące o odstawieniu leków.

Jesli przyrost jest i leków nie karzą odstawiać to jest jeszcze szansa. Życzę zeby spotkał Cie ten cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Suuuuper :) ja ostatnio jak bylam , tez dr to wszystko mierzy - bylam dokladnie w 15t1d :) a jaki dlugi Wasz? Ja najlepiej jeszcze nie wiem co mi sie kryje w brzuchu, ale mam nadzieje ze jak pojde za tydz nie zapomne zapytac a i bedzie cos widac :D
Naszego juz nie mierza, tylko waza. Cale 150 g szczescia. Z tych wszystkich pomiarow brzuszka, glowki, nozek to wychodzi, ze nasz jest większy o ok tydz niz powinien być z ost @

Do góry