reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Uwierz mi teraz każda z nas w ciąży się martwi o to co będzie :) ale trzeba wierzyć że się uda i mieć nadzieje. Ja zaczęłam trzeci miesiąc i nadal nie dociera do mnie, że się udało i że jestem w ciąży :) nie wiem kiedy uwierzę :) może jak brzuszek wyjdzie chociaż już się zaczyna pojawiać jak wzdety ;)

Niestety to wszystko jest takie kruche. Najchętniej zamknelabym nas w jakieś dmuchanej kuli żebyśmy były wszystkie bezpieczne bez zarazkow, infekcji, krawien i oczywiście wszystkie zaplodnione nie ma ze się nie uda:) i żebyśmy mogły się w koncu szczerze cieszyć :) dla nas wszytskich jedna wielka marudna kula ;)
Pisze się na to ! Batdzo ładnie to ujelas :happy2:

Dzieczyny mam takie pytanie czy waszym zdaniem mogę jechać do polski ? Mąż ma urlop od poniedziałku ... mieliśmy jechać a teraz nie eiem czy 1350 km w samochodzie to dobry pomyśl :szok:

Jedyne co to ty masz mdlosci i czy podróż ci tego nie nasili? Ja przez 80km z kliniki Malo flaków nie wyprulam. Weź w razie czego duuuzo foliowych torebek.

Hej bąbelki, ale wieści dziś!
Mgs gratulacje!!! Super ze sie udało naturalnie :) pisałaś ze maz ma kiepskie wyniki nasienia, możesz mniej więcej napisać jakie? Kurczę może my tez mamy jakieś szanse
Aniołkowa trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i zeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku

Hej bąbelki, ale wieści dziś!
Mgs gratulacje!!! Super ze sie udało naturalnie :) pisałaś ze maz ma kiepskie wyniki nasienia, możesz mniej więcej napisać jakie? Kurczę może my tez mamy jakieś szanse
Aniołkowa trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i zeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku
Wiesz co mam 3 ostatnie i spermiogramy jeszcze z polski w różnych odstepach czasu strasznie mu to skakało najlepsze miał jak nie brał żadnych tabletek ... I wrócił do palenia . Głupie ale właśnie tak było. Nie mam tego przy sobie ale plemników miał bardzo dużo ale tych ruszajacych się było nawet 0 procent później 6 procent a badania nasienia najnowszego nie mam bo właśnie czekam aż mi je wyślą z kliniki.

Jedyne co to ty masz mdlosci i czy podróż ci tego nie nasili? Ja przez 80km z kliniki Malo flaków nie wyprulam. Weź w razie czego duuuzo foliowych torebek.
Właśnie to tez mnie martwi chociaż teraz już jest trochę lepiej ale chyba bije rekordy ...

reklama
Do góry