gosia321
Fanka BB :)
Kochana trzymaj sie mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzeDziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymaj sie mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzeDziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Pisze się na to ! Batdzo ładnie to ujelasUwierz mi teraz każda z nas w ciąży się martwi o to co będzie ale trzeba wierzyć że się uda i mieć nadzieje. Ja zaczęłam trzeci miesiąc i nadal nie dociera do mnie, że się udało i że jestem w ciąży nie wiem kiedy uwierzę może jak brzuszek wyjdzie chociaż już się zaczyna pojawiać jak wzdety
Niestety to wszystko jest takie kruche. Najchętniej zamknelabym nas w jakieś dmuchanej kuli żebyśmy były wszystkie bezpieczne bez zarazkow, infekcji, krawien i oczywiście wszystkie zaplodnione nie ma ze się nie uda i żebyśmy mogły się w koncu szczerze cieszyć dla nas wszytskich jedna wielka marudna kula
Pisanka ty juz 3 miesiąc Boże jak ten czas leci !!!!!!!!! Jestem w szoku pamiteam twój 1 wpis na bb szok ! Później beta a teraz 3 miesiac jak to zlecialoPisze się na to ! Batdzo ładnie to ujelas
Zamierzałem się wziąć za wyprawkę po polowkowych (mam 1.06 w 22tyg) i po styuakcji aniolokowej widze, ze nie ma na co czelac...Anika kiedy zaczynasz kompletowac wyprawke ?
Dzieczyny mam takie pytanie czy waszym zdaniem mogę jechać do polski ? Mąż ma urlop od poniedziałku ... mieliśmy jechać a teraz nie eiem czy 1350 km w samochodzie to dobry pomyśl
Wiesz co mam 3 ostatnie i spermiogramy jeszcze z polski w różnych odstepach czasu strasznie mu to skakało najlepsze miał jak nie brał żadnych tabletek ... I wrócił do palenia . Głupie ale właśnie tak było. Nie mam tego przy sobie ale plemników miał bardzo dużo ale tych ruszajacych się było nawet 0 procent później 6 procent a badania nasienia najnowszego nie mam bo właśnie czekam aż mi je wyślą z kliniki.Hej bąbelki, ale wieści dziś!
Mgs gratulacje!!! Super ze sie udało naturalnie pisałaś ze maz ma kiepskie wyniki nasienia, możesz mniej więcej napisać jakie? Kurczę może my tez mamy jakieś szanse
Aniołkowa trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i zeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku
Właśnie to tez mnie martwi chociaż teraz już jest trochę lepiej ale chyba bije rekordy ...Jedyne co to ty masz mdlosci i czy podróż ci tego nie nasili? Ja przez 80km z kliniki Malo flaków nie wyprulam. Weź w razie czego duuuzo foliowych torebek.
Właśnie to tez mnie martwi chociaż teraz już jest trochę lepiej ale chyba bije rekordy ...