dorota1984
Zaciekawiona BB
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żeby się udało. Musi być dobrze.Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żeby się udało. Musi być dobrze.Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze niech maluch siedzi w brzuszku ! 3 mam kciuki !Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Przesyłam ciepłe myśli w waszą stronę oby wszystko dobrze się skończyło. Niech tam dzidzia siedzi w brzuchuDziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Nieźle naprawias ta głowęW 11 dniu
Ja w to nadal nie wierze boję się że to jakiś sen i się obudze. .. bo nie raz mi się tak śniło . Uśmiech zadziałał błyskawicznie musisz stawiać czesciej hehehNieźle naprawias ta głowę
Mówiłam że stawiam uśmiech ale nie wiedziałam że aż taki
Pięknie
Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Anika kiedy zaczynasz kompletowac wyprawke ?Mgs82, rewelacyjna beta przy takiej wartości pęcherzyk już jest widoczny ekstra!